Товари для реабілітації*

Товари для реабілітації*
Процес медичної реабілітації досить складний, адже часто над ним працює не тільки сама людина, а й ціла група лікарів. Сучасні технології дозволяють створити максимальний ефект від реабілітації, зробити її комфортною та швидкою. Хороші клініки закуповують товари для здоров'я та реабілітації оптом, щоб потім проводити для своїх пацієнтів якісний процес діагностування, лікування та відновлення. В інтернет-магазині за вказаним посиланням ви зможете знайти різні групи медичних товарів, вартість яких не буде завищеною, а якість на найвищому рівні. Їх менеджери можуть надати вам професійну консультацію. Процедура продажу і доставки відбувається по всій території України.

Категорій обладнання для відновлення функцій організму існує досить багато, далі розповімо про деякі з них.

Медичні ліжка

Використовують їх в тих випадках, коли людина на тривалий час повинна бути прикутою до ліжка після перенесених операцій, хвороб, травм і т.д. Часто його використовують в ортопедії. Звичайне ліжко не буде настільки зручним, як спеціальне медичне, адже не розраховане на таке довготривале перебування людей на ньому. У таких функціональних ліжках є можливість регулювання положення тіла і стінок, що відіграє велику важливість, адже підвищується рівень надійності.

Їх існує кілька видів:

• механічна;
• з електроприводом.

Відмінною рисою другого варіанту є те, що регулювання всіх позицій ліжка може здійснювати й сам пацієнт за допомогою пульта, тому діяти йому буде зручно.

Протипролежневі матраци

Коли людина довго перебуває в лежачому положенні, у неї можуть з'являтися пролежні та запалення шкіри, які приносять не тільки дискомфорт, але і багато болю, що негативно впливає на її здоров'я. Для уникнення таких наслідків найкращим вибором є спеціальні протипролежневі матраци. Вони працюють таким чином, що рівномірно розподіляють тиск на тіло пацієнта, тим самим покращують його кровообіг і зніжують рівень тертя.

Інвалідні коляски

Це такий транспортний засіб, який є необхідним для людей, що мають обмеження в самостійному пересуванні. Воно дозволяє пересуватися значно швидше та зручніше. Діляться такі коляски на наступні види:

• механічні;
• з електроприводом.

Якщо говорити про перший варіант, то така інвалідна коляска керується пацієнтом самостійно або ж тією людиною, яка доглядає за ним. У свою чергу ця техніка поділяється на:

• крісло-каталку (для тих пацієнтів, які можуть самі сидіти, але при цьому не мають сил самостійно нею керувати);
• крісло з ручним приводом (принцип роботи такої коляски наступний: пацієнт власноручно крутить великі колеса коляски, які надають руху всьому обладнанню).

Інвалідні коляски з електроприводом є найбільш сучасним приладом, але з високою ціною. Відрізняються вони тим, що керуються пультом і мають мотор. Можуть розвивати швидкість до 10 км/год.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.