На Волині ще дві громади офіційно приєдналися до ПЦУ

На Волині ще дві громади офіційно приєдналися до ПЦУ
Дві релігійні громади Волині офіційно стали належати до Православної Церкви України.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка Про реєстрацію статуту релігійної громади та внесених змін до Статутів.

Йдеться про громади села Новий Двір Турійського району та села Липини Луцького району. Віруючі громадян і уповноважених представників релігійних громад звернулися до голови ОДА з проханням зареєструвати зміни до статутів релігійних громад у зв’язку зі зміною підлеглості.


Відтак, релігійна організація «Релігійна громада Апостола Андрія Первозваного Української православної церкви Київського патріархату с.Липини Луцького району» у новій редакції за новою назвою релігійна організація «Релігійна громада Всіх святих Землі Української Православної Церкви України села Липини Луцького району Волинської області», а релігійна організація «Релігійна громада Архистратига Михаїла Української автокефальної православної церкви» с. Новий Двір Турійського району у новій редакції за новою назвою релігійна організація «Релігійна громада Архистратига Михаїла Рівненсько-Волинської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) села Новий Двір Турійського району Волинської області»;


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці . Україна понад усе !
Відповісти
Останні новини
На Волині ще дві громади офіційно приєдналися до ПЦУ
09 липень, 2020, 05:22