Волинські депутати «прогуляли» засідання колегії

Волинські депутати «прогуляли» засідання колегії
З 21 члена колегії Волинської обласної ради на засідання прийшли лише шестеро.

Для того, аби колегія мала право на затвердження порядку денного, на ній мали б бути присутні хоча б 15 депутатів, які є її членами, - пише Під прицілом.

Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович повідомив прізвища депутатів, які присутні: Валентин Вітер, Ігор Гузь, Олександр Пирожик, Микола Давидюк, Галина Майко і голова.

Таким чином, через неявку депутатів на засідання колегії питання порядку денного двадцятої сесії облради так і не узгодили.

До того ж, Володимир Войтович розповів, що є два проекти рішення. Мета першого – змінити положення про колегію, а саме пункт, де йдеться про кількість депутатів на засіданні.

Голова облради запропонував, щоб колегія мала право приймати рішення щодо питань сесії лише тоді, коли 50% від загальної кількості членів колегії та ще один депутат будуть на ній присутні.

В іншому проекті рішення йдеться про ліквідацію колегії як дорадчого органу. На це голова Волинської обласної ради висловив свою позицію: «Колегія обласної ради повинна бути».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дурні прийшли, а всі розумні по курортах
Відповісти
А чому тобі в голову не прийшло зворотнє - якраз розумні прийшли, а ті сукині дітки, які привикли нічого не робити,і не зявилися на засідння?!
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати «прогуляли» засідання колегії
03 липень, 2013, 11:18