Де в Україні можна швидко та якісно перевірити зір?*

Де в Україні можна швидко та якісно перевірити зір?*
Згадайте, коли востаннє вам доводилося перевіряти зір? А як часто ви відвідуєте офтальмолога для профілактики хвороб очей? На жаль, більшість із нас звертаються до фахівців уже тоді, коли проблеми з зором заважають повноцінно працювати, читати улюблені книги чи ходити по вулицях. Чим небезпечна така поведінка? Нехтування консультаціями офтальмолога може призвести до ускладнення хвороб очей та повної втрати зору. Що робити, аби подібного не сталося? Необхідно час від часу записуватися на діагностику очей, навіть без істотних для того причин. До того ж, зробити це в мережі оптик https://luxoptica.ua/ можна за лічені хвилини.

В чому переваги такого обстеження?

1. Індивідуальний підхід. Встановлення діагнозу кожному окремому пацієнту здійснюється за допомогою використання інноваційного, високоточного обладнання. Додатково лікарем-офтальмологом ведеться співбесіда, завдяки якій вдається вияснити причини хвороби та визначитися з методикою лікування.
2. Якісний результат. Завдяки точному діагнозу вдається підібрати максимально ефективну методику лікування. Найчастіше мова йде про призначення лікувальних препаратів, підбір лінз та окулярів.
3. Зручний сервіс. Для того, щоб пройти обстеження, не обов’язково чекати черги, потім самостійно шукати окуляри чи лінзи. Найзручніше записатися на діагностику в сучасну оптику та в цьому ж місці замовити потрібні окуляри чи лінзи.

Які хвороби очей зустрічаються найчастіше?

Зазвичай мова йде про далекозорість, короткозорість, кон’юктивіт, ячмінь, холязіоз, дальтонізм, астигматизм та катаракту. Крім цього, дедалі частіше у пацієнтів зустрічається «синдром сухого ока», що супроводжується печінням очей, почервонінням та болем. Кожне із цих захворювань доставляє чимало проблем хворому, починаючи від дискомфорту і завершуючи втратою працездатності. Ну а уникнути ускладнень допоможе вчасне звернення для лікаря.

Що обрати – окуляри чи лінзи?

В цьому випадку все залежить від типу захворювання, стадії перебігу. Приміром, контактні лінзи естетичні, зручні у користуванні, однак їх не можна використовувати людям із запаленнями очей, порушенням роботи слізних залоз, різними видами кон’юктивіту, косоокістю високого ступеня, і не тільки. У свою чергу, окуляри доставляють трохи більше дискомфорту в процесі носіння, однак їх використання дозволяє позбутися багатьох зорових відхилень. До того ж, сьогодні можна підібрати стильну оправу до лікувальних окулярів і почуватися максимально комфортно. Головне – звернутися до професіоналів, які допоможуть впоратися з цим завданням!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зір
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де в Україні можна швидко та якісно перевірити зір?*
13 травень, 2020, 13:47