Лисичанське ландшафтне диво*

Лисичанське ландшафтне диво*
В останні роки про Луганськ ми мало чуємо приємних новин. Але навіть з поганого можна витягти щось хороше. Доказом цього є одне цікаве місце в околицях міста Лисичанськ. Так, недалеко від заводу желатину, в степу можна побачити одну з найкрасивіших ландшафтних пам'яток міста Лисичанськ, яка з'явилася там, завдяки злочину.

Історія створення ландшафтного чуда Лисичанська

У 2018 році добувачі вугілля вирішили, що вони можуть робити це нелегально і неподалік желатинового заводу, що поблизу Лисичанська, обладнали копанку. Протягом практично року вони займалися такою промисловістю і навіть встигли на цьому заробити. Але правоохоронні органи не допустили процвітання їх незаконної діяльності та весною 2019 зловмисники були спіймані й представлені перед судом. У них було вилучено 100 тонн вугілля, два екскаватора, один бульдозер та ємності, які мали різні обсяги.

В кінцевому підсумку, зловмисники були притягнуті до кримінальної відповідальності, а на все їхнє майно накладено арешт.

Все забрали, а копанка так і залишилася. Далі нею зайнялася матінка-природа. Як би там не було, а найнеймовірніші речі створює саме вона. Місце діяльності зловмисником стало тому яскравим доказом.

Кар'єр в наш час

Рік наполегливої роботи природи привів до того, що місце злочину перетворилося в картинні пейзажі. Зараз його можна назвати ландшафтним дивом, з мальовничими та красивими видами, з яскравим озером й інших особливостей, які закликають сюди все більше та більше людей, прихильників природної діяльності.

Воно знаходиться не так далеко від міста, тому потрапити сюди не викличе ніяких труднощів і навіть пішки, якщо постаратися, можна дійти. Все частіше з'являються фото в соціальних мережах на фоні місцевих красот і пагорбів. Вони більше нагадують каньйон, тільки мінімалістичних розмірів, що додає свого шарму.

Підземні шляхи стануть цікавою розвагою для тих людей, які хочуть відчути себе "скалкерами", що потрапили в занедбані місця. Хоч воно і не відрізняється небезпекою для життя, але все одно адреналін отримати можна.

Звичайно, такий варіант відпочинку сподобається далеко не всім. Любителям красивих видів радимо взяти з собою плед і улюблену смакоту й просто насолодитися самотністю та компанією самого себе. Ви можете відправитися туди з друзями або родиною, які також підтримують ваші захоплення природними пейзажами.

Так, протиправну дію людини природа може перетворити в чудеса ландшафту буквально за один рік, щоб негатив перетворився в найприємніші емоції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.