В Міносвіти розповіли про три варіанти початку навчального року

В Міносвіти розповіли про три варіанти початку навчального року
Виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет розповів про три можливих сценарії початку навчального року в Україні.

Більшість учнів підуть в школу 1 вересня, підкреслили в Міносвіти. При цьому не виключено, що навчальний процес може відбуватися в змішаній формі. Про це повідомляє Кореспондент, посилаючись на пресслужбу Міносвіти.

Як заявив Шкарлет, для більшості учнів навчальний рік почнеться традиційно - 1 вересня.

"Спільно з МОЗ ми здійснюємо моніторинг епідеміологічної ситуації в кожному регіоні і розробляємо можливі сценарії. Найближчим часом будуть впроваджені відповідні алгоритми, про що МОН надасть докладні роз'яснення. Також не виключено, що навчальний процес може відбуватися в змішаній формі", - вказав він.

Так, при низькому рівні захворюваності відвідування навчальних закладів буде дозволене у звичайному режимі. У разі високого рівня захворюваності освітній процес буде проходити дистанційно.

А третій, найбільш вірогідний сценарій - при середньому рівні захворюваності, передбачає забезпечення освітнього процесу як дистанційно, так і в навчальних закладах з дотриманням правил дистанціювання і гігієни.

При цьому конкретний сценарій, за яким буде відбуватися навчання, визначать регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в залежності від особливостей епідеміологічної ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і скажи що ще сам незнаю що буде
Відповісти
Може у вас ще є три варіанти нових букв у мові??? А то щось давненько нових букв не було
Відповісти
Останні новини
В Міносвіти розповіли про три варіанти початку навчального року
18 липень, 2020, 01:17