На озері Світязь перевернувся катамаран, у воді опинились шестеро дорослих та двоє дітей

На озері Світязь перевернувся катамаран, у воді опинились шестеро дорослих та двоє дітей
На озері Світязь, що у Шацькому районі, водолази групи водолазно-рятувальних робіт Управління ДСНС України у Волинській області врятували людей.

Про це повідомив речник Управління ДСНС в області Володимир Нестеров.

Пригода трапилася у неділю, 26 липня, близько 15-ї години в урочищі Гряда. Катамаран, на якому плавали відпочивальники, перевернувся, і восьмеро людей, серед яких двоє дітей 12 і 6 років, без рятувальних жилетів опинилися у воді. Допомога знадобилася шістьом з них.

Потерпілих доставили на берег, медичної допомоги вони не потребували.

"Вкотре застерігаємо громадян суворо дотримуватися правил безпеки під час відпочинку на воді", - наголошують рятувальники.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці рятувальники! Швидко зреагували, і врятували людей! Спасибі їм за це! От тільки важко зрозуміти відпочивальників, які увісьмох (!) сіли на катамаран, ще й без жилетів, особливо діти!!!
Відповісти
Такі пригоди з катамаранами на Світязі кожний рік,обслуговуючий персонал треба звільнити ,катамарани спалити господаря на кілометр не пускати до пляжів,і все буде у відносному порядку.

Відповісти
Так то да, ви праві! Але нам ніхто не розказав скільки можна людей посадити на катамаран) хоча бачили скільки нас) і діти мали жилети свої дитячі) це не відміняє того факту що катамаран різко почав набирати воду і перевернувся! І як тільки ми подзвонили до власника і попросили про допомогу, сказавши що почала набиратись вода він нам сказав визивайте собі 101!
Йому взагалі походу пофіг було) а рятувальники молодці, за це ій велике дякую)
Відповісти