Яке вибрати крісло гойдалку?*

Яке вибрати крісло гойдалку?*
Протягом перших місяців життя з дивовижною швидкістю розвиваються координація, зір, слух, м'язи та інтелект вашого малюка. А ви можете сприяти кращому розвитку навичок, в той же час відпочиваючи. Це можливо завдяки електронним гойдалкам, люлькам баунсерам, шезлонгам та іншим дитячим гойдалкам.

Такі унікальні інтерактивні центри допомагають дитині розвивати гойдалки:

• дотик
• зір
• слух

А також спонукають тягнутися, штовхати й хапати.

Для вас такий предмет меблів зазвичай означатиме відпочинок, а дитині - розваги. Ви будете певні, що малюк в безпеці, поки радісно проводить час, тренується і розвиває свої м'язи та навички. Вибрати ідеальне крісло качалку для дітей можна на https://www.mybuy24.net/ua/catalog/kachalki/, тут допоможуть оприділитися, яка саме гойдалка підходить вашій дитині.

Що краще шезлонг або люлька баунсер

1. Люлька баунсер забезпечує пружний рух вгору-вниз. Вона не тільки гарантує рух для вашої дитини, але і допомагає розвитку м'язів, необхідних для повзання.

Варто зазначити, що всі сидіння оснащуються ременями безпеки для захисту дитини, а деякі також поставляються з опорами.

2. Шезлонг вибирають для безпеки та комфорту малюка, при цьому він може спостерігати і пізнати навколишній світ. Спинка і сидіння, зазвичай, м'які для комфорту під час гри і відпочинку. Бувають дуги з іграшками для розваги і розвитку малюка.

Електронне крісло качалка для дітей

Хорошим прикладом електронного крісла качалки є MamaRoo. Тут є 5 режимів для заспокоєння дитини: подорож на автомобілі, стрибки кенгуру, хитання дерев, танцювальний режим та морські хвилі. Таке заколисування створить затишок і відчуття турботи та безпеки, як у мами на руках.

Ви можете вибрати вбудовані звуки природи, щоб заспокоїти немовля. Також можна встановити МР3-плеєр з вибраними мелодіями.

Є ігрова дуга зі стороною з чорно-білими іграшками , а інша - різнобарвна з фрагментами робіт популярних художників. Для розробки іграшок і підбірки кольорів, та їх правильного розташування, були залучені провідні дитячі окулісти.

Щоб увімкнути електронне крісло качалка для дітей необхідно натиснути кнопку живлення, вибрати потрібний режим і швидкість, тоді можна увімкнути «старт». Ви зможете приділити час собі, а малюк затишно спатиме під улюблені звуки, з заколисування, як у мами в обіймах, відчуваючи турботу і любов.

Скільки коштує крісло качалка для дітей

Існує вибір крісел-качалок: від класичних моделей до електронних. Всі крісла-качалки виконуються з якісних матеріалів і підходять діткам різного віку.

Ціна дуже коливається і залежать від того, яку саме модель ви вибрали. Від 1400 грн за стаціонарну гойдалку для дитини до електронної моделі за 9000 грн.

Крісла-гойдалки обертаються і пружинять, поставляються з ігровими дугами, щоб стимулювати координацію руху і уваги вашої дитини. Дитина буде тішитись, а ви зможете виділити трохи часу собі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дитина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.