Натяжні стелі в столиці: якій компанії довірити монтаж конструкції?*

Натяжні стелі в столиці: якій компанії довірити монтаж конструкції?*
Натяжні стелі з кожним роком користуються все більшою популярністю серед жителів столиці, і не тільки. З чим це пов’язано? Така конструкція вирізняється оригінальним зовнішнім виглядом, екологічністю, тривалим терміном експлуатації, простотою установки та догляду. Разом з тим, якісні натяжні стелі захищають приміщення від затоплення зверху та вдало приховують недоліки поверхні. У зв’язку з цим і перелік компаній, які пропонують монтаж сучасного полотна, невпинно зростає. Яку із них обрати для замовлення послуг? Оптимальним варіантом стане співпраця з професіоналами, які зможуть надати весь комплекс послуг, починаючи із зняття замірів приміщення, завершуючи монтажем стелі та освітлення.

На що звернути увагу, обираючи натяжні стелі?

1. Тип матеріалу. Серед асортименту натяжних стель сьогодні можна знайти глянцеві та матові, а також французькі, тканинні, багаторівневі конструкції, стелі з фотодруком та Зоряне небо. Який варіант найкраще обрати? Все залежить від умов експлуатації стелі та загального дизайну приміщення. Приміром, для невеликих за розміром приміщень ідеально підійдуть глянцеві, однотонні стелі. У свою чергу, тканинні та багаторівневі конструкції все частіше обирають для будинків, великих квартир, холів та ресторанів.

2. Якість полотна. Для того, щоб не хвилюватися за надійність натяжної стелі, найкраще надавати перевагу матеріалам від перевірених брендів, значний асортимент яких представлений у компанії «Potolkoff». Це можуть бути такі компанії, як MSD Premium, Clipso або ж Descor. Додатково варто поцікавитися сертифікатами, які підтверджують високу якість та екологічність таких матеріалів.

3. Параметри приміщення та геометрія. Чим більша площа приміщення, тим дорожчим буде монтаж натяжної стелі. Однак, і це ще не все. В процесі встановлення конструкції велике значення мають кути, ніші, вигини, труби, кількість світильників. Такі елементи не лише ускладнюють роботу, а й впливають на підвищення вартості послуг, що варто обговорювати заздалегідь.

Як зекономити на встановленні натяжної стелі?

Більшість сучасних компаній, з метою залучення більшої кількості потенційних клієнтів, пропонують скористатися акціями та знижками на натяжні конструкції. Не забувайте цікавитися такими пропозиціями. Крім цього, заздалегідь обговоріть вартість послуг, попросіть підібрати оптимальний варіант стелі з урахуванням ваших побажань та можливостей. Співпрацюйте з вітчизняними виробниками, які готові запропонувати якісні послуги за доступну ціну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.