Духи для відпустки: ТОП-5 ароматів*

Духи для відпустки: ТОП-5 ароматів*
Підібрати відповідні аромати на море не так вже й просто, як здається на перший погляд. Це пов'язано з наявністю великої кількості різноманітних варіантів запахів, які деколи складно відрізнити один від одного. Якщо ви не знаєте, який парфум взяти влітку у відпустку, найкраще довіритися професіоналам.
Цю добірку рекомендацій підготував магазин наливних духів Royal Parfums. Компанія не один рік займається поставками якісних духів на розлив. Кожен з представлених нижче ароматів можна купити на сайті royalparfums.com.ua у вигляді наливних парфумів.

Кращі парфуми для відпустки

«Le Jardin de Monsieur Li» від Hermes

ТОП ароматів, які можна взяти з собою у відпустку очолює цей парфум. Ним можуть користуватися як чоловіки, так і жінки. У запаху відчуваються яскраві та свіжі нотки фужерних цитрусових. Випущений аромат був у 2015 році. Його композиція містить кумкват, жасмин і м'яту.

«Mandarine Basilic» від Guerlain

Цей парфум для відпустки розроблений безпосередньо для жінок у 2007 році. Він належить до групи цитрусових фужерних ароматів. У парфумах добре відчувається три ноти запахів: базові (сандал і амбра), середні (півонія, ромашка, мандарин і базилік), а також верхні (клементин, апельсин, плющ і зелений чай).

«Sorbetto Rosso» від Escada

Цей аромат для жінок був випущений відносно недавно – в середині 2018 року. Відмінною його рисою в порівнянні з перерахованими вище парфумами є те, що він належить до групи фужерних фруктових запахів. Базові ноти аромату становить амбра, праліне та мускус. Їх підкріплює кавун, морська сіль, гедеон, троянда, полуниця і яблуко. Серед верхніх нот, якщо сконцентруватися, можна відчути грушу, калон і танжерин.

«L'eau par Kenzo» від Kenzo

Окрім цитрусових і фруктових, в літній період часу доволі популярними є квіткові фужерні аромати. Даний парфум від Kenzo був розроблений в далекому 1996 році. До базових його нот входить кедр та ваніль. В середньому діапазоні відомий парфумер Олівер Креспо вирішив використати фіалку, перець, латаття (кувшинка), білий персик, троянду й амариліс. Довершує цю композицію зелений бузок, очерет, мандарин і м'ята.

«Aquawoman» від Rochas

Якщо ви не знаєте, з якими парфумами відправитися в подорож влітку, вам потрібно звернути увагу на даний аромат, розроблений для жінок у 2002 році Мішелем Альмарлаком. Він належить до групи квіткових водяних запахів. Базові ноти парфуму складаються з мускусу, амбри та лайма. Їх підкреслює троянда, гібіскус і лілія. Довершує цю незвичайну композицію морська вода та яскравий бергамот.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: парфуми
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.