Слідом за «OLX»: в Луцьку з'явилася нова дошка оголошень*

Слідом за «OLX»: в Луцьку з'явилася нова дошка оголошень*
Місто Луцьк - перлина Волині. З 1 липня жителі цього славного населеного пункту помітили значне спрощення процесів купівлі і продажу б/у продукції, а також просування своїх сервісів і послуг. На ринок приватних продажів міста вийшла дошка оголошень «EDC.SALE» в Луцьку.

• Ніякого спаму! Сувора модерація і жорсткі ліміти відсікають 99% сміттєвих оголошень;
• Безкоштовно. Оплата не потрібна ні до, ні після розміщення;
• Подача оголошення займає не більше хвилини;
• Велика залученість жителів міста в проект;
• Ніяких шахраїв! Їх акаунти блокуються моментально;
• Безліч фільтрів і швидкий пошук;
• Висока швидкість завантаження сайту;
• Відсутність дратівної реклами;
• Швидке оповіщення про нові повідомлення, зручний чат. Мрія інтроверта!;
• Жива техпідтримка, відповідають протягом 20 хвилин.

Проект - нове слово в світі медіа-простору, простий і зручний веб-сайт, за допомогою якого кожен лучанин отримує можливість створити оголошення не тільки зручно і швидко, але і абсолютно безкоштовно. При розробці порталу основний акцент був зроблений на те, щоб користувачі не мали жодних складнощів під час пошуку другої сторони угоди. Результатом став простий, зручний і зрозумілий інтерфейс, продумана навігація і лояльність до всіх користувачів. Мається на увазі відсутність реклами і комфортність використання для всіх - і приватних осіб, і представників компанії, які просто не можуть залишитися осторонь без такого потужного і зручного інструменту залучення цільової аудиторії.



Чи знаєте ви, що використання безкоштовних дощок оголошень насправді є платним? Спробуйте розмістити лише одне оголошення про продаж квартири або кімнати, і вам з великою часткою ймовірності буде запропоновано купити платну опцію. Чому ж так? Тому що багато веб-сервісів вважають кожного, хто розміщує оголошення про продаж нерухомості, агентом. А раз агент, значить, посередник. У той час, як дана логіка може мати місце, "за бортом" залишаються звичайні користувачі. Їх наміри прості і зрозумілі - здійснити разову операцію, вони не є експертами, не заробляють на комісії.
Виходячи з бажання обслуговувати приватних осіб, керівництво порталу вирішило розширити сферу діяльності на місто Луцьк. На даний момент розмістити оголошення абсолютно безкоштовно може кожен лучанин. Для цього навіть не потрібно проходити процедуру реєстрації. Досить вказати назву, додати опис, кілька фото, вибрати регіон, не забути повідомити контактну інформацію - і оголошення відразу ж стане доступним для тисяч зацікавлених покупців.



Безкоштовність і простота - далеко не єдині переваги. Адміністрація порталу активно бореться з шахраями, присікає діяльність спамерів. Результатом є те, що громадяни сотень міст в десятках країн світу створюють оголошення саме на «EDC.SALE» кожен раз, коли їм потрібно що-небудь продати.

Приєднайтесь до них і ви, опублікуйте ваше оголошення на «EDC.SALE» в Луцьку прямо зараз!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Слідом за «OLX»: в Луцьку з'явилася нова дошка оголошень*
29 червень, 2020, 18:25