Волинських гандболістів, які взяли «бронзу» на чемпіонаті України, відзначили у рідному місті

Волинських гандболістів, які взяли «бронзу» на чемпіонаті України, відзначили у рідному місті
Нововолинські гандболісти стали бронзовими призерами Чемпіонату України з гандболу сезону 2019-2020 років. Міський голова Віктор Сапожніков привітав юних спортсменів та подякував за високі досягнення.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Нововолинські гандболісти вже шостий рік займаються у команді під керівництвом досвідченого наставника Володимира Хомюка. Завдяки наполегливій праці та професіоналізму тренера протягом трьох років юні спортсмени є учасниками Чемпіонату України з гандболу.

За результатами сезону 2019-2020 років нововолинці зіграли шість ігор, за підсумками яких отримали 4 перемоги і серед 12 команд вибороли почесне третє місце.


Юних спортсменів привітав міський голова Віктор Сапожніков. Він подякував тренерам дитячо-юнацької спортивної школи та їхнім вихованцям за високі спортивні досягнення. Із рук керівника міста тренери-викладачі відділення гандболу ДЮСШ Володимир Хомюк та Олександр Цап, а також юнаки гандбольної команди отримали медалі, дипломи та сувенірну продукцію про Нововолинськ.


«Надзвичайно приємно, що нововолинська молодь достойно представляє наше місто на всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях. Ми пишаємося вами. Ви – наша гордість. Підтримуємо вас і допомагатимемо у майбутньому», – наголосив Віктор Сапожніков і побажав юним гандболістам натхнення й нових спортивних перемог.


Володимир Хомюк із вдячністю згадав свого колегу, заслуженого тренера України Анатолія Корнієвського, який два роки тому відійшов у вічність. А нині цей вид спорту Володимир Миколайович продовжує розвивати ще із двома тренерами-викладачами ДЮСШ, у якій гандболом займається понад 140 учнів. Тішаться тим, що сьогодні три вихованці успішно виступають за національні молодіжні збірні України. Чотири юнаки з команди грають за юнацьку збірну України з пляжного гандболу і готуються до Чемпіону Європи.

Тренер вірить у свою команду.

«Вони бійці. І не зупиняються на півдороги. Тож попереду нові перемоги»,- підкреслив Володимир Хомюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських гандболістів, які взяли «бронзу» на чемпіонаті України, відзначили у рідному місті
01 серпень, 2020, 04:16