Луцьким школярам підручники куплять за гроші нардепа

Луцьким школярам підручники куплять за гроші нардепа
Народний депутат Ігор Єремеєв вирішив дати гроші на придбання підручників з історії України.

Нагадаємо, 26 червня Луцька міська рада ухвалила рішення про закупівлю підручників з історії для школярів 5 та 10-11 класів для школярів.

Єремеєв виявив ініціативу придбати необхідну літературу за власний кошт, - повідомили у прес-службі мерії.

Він звернувся до міського голови Миколи Романюка з пропозицією профінансувати закупівлю книг. На це народний депутат виділив 113 тисяч гривень.

За ці кошти для вчителів, учнів та шкільних бібліотек будуть придбані навчальні посібники «Вступ до історії України» (5 клас) автора А.Закалюка та «Історія України» (10-11 клас) під редакцією А.Козицького.

Луцький міський голова Микола Романюк подякував народному депутату України за допомогу у придбанні необхідної літератури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тойщо найбільше вкрав у кожної дитини замилить оченята книжечкою. Мер задекларував за 2012 рік УФУФУФІгенну купу грошенят іна підручники ні копійки. Не ми злидня що не маємо можливості заробляти для сімей. ВОНИ з бюджету насосами висмокчують. "Врадіївка" їх розшукає.
Відповісти
бабло льоні ,литвина,кузьмуків, катерини вже і сімя в особі фірташів присуцтвує...салянка така..і трохи хлопці з села.(вундеркіди по їхньому) своїх мають..а полішукі дальше про бізнесьорів чудо розказують..васпітаніє правильне...брєд з тєліка один одному собачити..
Відповісти
Останні новини
Луцьким школярам підручники куплять за гроші нардепа
07 липень, 2013, 18:00