Як підібрати вдале місце для розташування магазину джинсів?*

Як підібрати вдале місце для розташування магазину джинсів?*
Ви хочете створити бізнес по продажу джинсів, але ще не знаєте, де саме розташувати магазин? Зате ви вже вирішили найважливіше питання – придбання оптовими партіями якісних речей за помірними цінами можливе на https://optoms.shop/ вже зараз. А найкраще місце для продажу одягу ви знайдете за допомогою наведених нижче підказок.

Демографія

Найважливіше питання полягає в тому, на кого саме розрахована продукція вашого магазину. Наприклад, якщо це молодіжний одяг, бажано розмістити торгову точку біля розважальних закладів, університету тощо.

Високий трафік не завжди є ключовим фактором. Якщо біля магазину чоловічих джинсів проходить багато жінок, ви навряд чи зможете досягти високих показників продажів. Потрібно знаходитися біля цільової аудиторії.

Доступність

Наскільки легко добиратися до магазину пішки, громадським транспортом, особистим автомобілем? Людям подобається комфорт. Вони охочіше придбають джинси недалеко від дому, аніж на іншому кінці мегаполісу. Чи можна біля магазину припаркувати авто, випити кави, перекусити під час шопінгу? Зручність – ось що насправді важливо.

Видимість

Якщо магазин погано помітний (наприклад, знаходиться в підвальному приміщенні), ви можете витратити багато грошей на рекламу і все ж не отримати бажаного результату. Якщо вивіска добре помітна з транспорту та пішоходам, ви зробили правильний вибір.

Безпека

Район з поганою репутацією – не найкраще місце для відкриття магазину. По-перше, через крадіжку ви можете лишитися без товару та оплачувати ремонт торгової точки. По-друге, людям з грошима навряд чи захочеться йти туди, де їх можуть пограбувати. Тому вивчіть інформацію про потенційне місце відкриття магазину та не забувайте про заходи безпеки.

Конкуренція

Якщо поруч знаходяться інші магазини, що торгують одягом, це дозволить безкоштовно отримати потік покупців. Але не дуже бажано починати роботу там, де вас оточують інші продавці саме джинсів. Так доведеться ділити одного потенційного клієнта з іншими підприємцями.

Бажано провести маркетингове дослідження та зрозуміти, чи є успішними інші подібні магазини на цій території. Якщо торгові точки з джинсами швидко зачиняються, це дає привід для роздумів.
Наостанок оцініть свій бюджет. Оренда площі в прибутковому місці коштує недешево. Не всі підприємці-початківці можуть собі це дозволити. Постарайтеся знайти компроміс між вигодою місця торгівлі та вартістю оренди. Поступово, з нарощуванням прибутку, можна буде переїхати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як підібрати вдале місце для розташування магазину джинсів?*
05 червень, 2020, 00:25
Види кавових дерев*
05 червень, 2020, 00:15