Чи варто купувати диспенсер для стаканів*

Чи варто купувати диспенсер для стаканів*
Диспенсери для одноразових стаканів – це зручний та надійний органайзер, який забезпечує високий рівень гігієни в зоні видачі напоїв. Пристрій дозволяє за один раз витягувати лише один стакан, який розміщений зовні, до інших стаканів клієнти не доторкаються. Такі органайзери часто використовуються на АЗС, в пунктах самообслуговування, в кафе, барах, у вуличних бистро. В залежності від потреб існує декілька видів диспенсерів, переглянути та купити потрібний варіант можна на сторінці https://dispenser-stakanov.biz.ua/.

Для чого потрібні диспенсери

Диспенсери для стаканів забезпечують:

• повну гігієнічність – зберігання одноразових стаканів просто на поличці або у відкритому ящику призводить до збирання бруду на їх поверхні, це не гігієнічно та може нашкодити здоров’ю, в спеціальних органайзерах вони надійно захищені від забруднень та дозволяють витягувати один не торкаючись до іншого;
• дозувати поштучно – усім знайома ситуація, коли потрібно відділити один стакан від іншого, одною рукою зробити це майже не можливо, приходиться підтримувати іншою, з диспенсером така проблема відсутня;
• економію часу – з органайзером більше не потрібно витрачати час на роз’єднання стаканів, що значно затримує обслуговування клієнтів, вони будуть самі дозуватись поштучно;
• порядок на робочому місці – всі стакани будуть зібрані в одному компактному пристрої, будуть завжди під рукою, але не створюватимуть безпорядок.

Органайзери для одноразових стаканів зручні та прості у використанні. Завантаження стаканами відбувається швидко та не потребує спеціальних знань. Мембрана регулюється точно під розмір стакану, що дозволяє зручно дозувати їх.

Види диспенсерів для стаканів

Диспенсери для одноразових стаканів поділяються на види відповідно до:

• способу установки: настільні, настінні, під прилавок;
• величини стакана: 170 – 300 мл, 350 – 700 мл, 500 – 1200 мл;
• матеріалу корпусу: металеві, пластикові, скляні.

Вибираючи вид диспенсера важливо звернути увагу на індивідуальні потреби закладу та умови використання. Якщо напої у закладі видаються в різних об’ємах, краще придбати декілька установок для стаканів різного розміру. Дуже важливо, щоб органайзер був зручним для працівників, адже від цього буде залежати ефективність їх роботи та швидкість обслуговування клієнтів.

Якщо важко визначитись з вибором, зверніться до менеджерів інтернет магазину, вони визначать індивідуальні потреби та підберуть найбільш оптимальний варіант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.