Скандальний екс-депутат з Волині розповів, як «копали» під Юлю Тимошенко

Скандальний екс-депутат з Волині розповів, як «копали» під Юлю Тимошенко
Колишній депутат Волинської обласної ради Олександр Вікторов (на фото) каже, що працівники прокуратури пропонували йому пом'якшення вироку суду в обмін на архів та печатку луцької міської організації ВО "Батьківщина".

Нагадаємо, в 2011 році Вікторова звинуватили в хабарництві, на той час він був директором КП «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування». Суди першої та другої інстанції присудили йому 5 років ув'язнення.

Нині справа дійшла до Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ, який вироку не змінив. Про це в Колонці автора на ВолиньPost написав сам Вікторов. Також цю інформацію він оприлюднив у Facebook. Варто зауважити, що на сторінці політика у цій соцмережі змінилася адреса проживання - Торонто, Канада.

Також він пише, що раніше в прокуратурі йому пропонували пом'якшення вироку в обмін на інформацію про виборчу кампанію ВО "Батьківщина" в 2006 році.

Як відомо, тоді Вікторов був очільником Луцького міського осередку.

"Звичайно, мене не посвячували у нюанси, не говорили навіщо ці документи. Але з того, що озвучувалось стало зрозумілим, що на той момент прокуратура розробляла можливе пред’явлення Ю. Тимошенко ще одного обвинувачення – в незаконному фінансуванні виборчих кампаній – і збирала відповідні докази", - висловився політик.

"Зокрема, цих людей цікавили усі фінансові документи штабу, розписки про отримання заробітних плат, а також заяви працівників штабів про те, що вони просять прийняти їх на відповідну посаду у штабі на громадських засадах, відповідні відомості про отримання зарплат, розписки про отримання коштів членами виборчих комісій, спостерігачами і т.д., будь-які документи про виготовлення, друк агітаційної продукції, розписки про отримання відповідних коштів виконавцями замовлень, які нібито не проходили через виборчий фонд, прізвища співробітників, які могли би дати відповідні свідчення та багато іншого.

Тобто пропонувалось таке-собі співробітництво в обмін на "полегшення" моєї долі", - каже Вікторов.

Насамкінець він пише, що не пристав на пропозиції правоохоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вікторов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми шукаємо, тебе, Сашуня. Від нас далеко не втечеш, а термін мотати будеш вдвічі більший.
Відповісти
Хто повірить в те, що якийсь районний оПазиционер міг володіти архіважливою інформацією проти Тимошенко, якщо навіть серед найближчих "соратників" що небуть знають тільки одиниці? Ціну собі набиває і розказує який він чистий, стійкий і чесний?
Відповісти
значитиь за аферою з торгівлею могилами стояла Ю.В.?
Відповісти
То він, що - просто втік?
Відповісти
не п"ять років,а 55 щоб відсидів собака,ще хватє наглості на шпальтах плакати,що не винний.Янгол просто.В тюрму з особливим режимом,щоб знав як на мертвих душах заробляти.
Відповісти
Тю. А я думал новость. А автор худко зник. И теперь отмывается, но уже из Торонто (там вода видать чище).
Відповісти
І слава Богу, що є такі люди і політики, які ту ГНИЛЬ від партіі регіонів і КПСС ...cc...cc показують світу. Саша, ми з тобою!
Відповісти
Когда ПР отмазала от ответственности убийц студента Индило, то тем самым она взяла ответственность за убийство мальчишки на себя.И срок убийцы получили какой-то смешной. Это вам не оппозиционная деятельность.Тут будут работать десятки важняков расследуя законность выдачи квартиры водителю министра.
Відповісти
Нормально живуть Апазиціонери із Матьківщини. По Канадах шляються....
Відповісти
ублюдки и их лохье пусть все до единого захлебнутся собственной слюной конченые тупорылые продажные твари вам скоро конец золотые унитазы будут стоять на ваших могилках
Відповісти
пирожика на нари-раз цей втік
Відповісти
Саня, покажи нам хто такі бютівці. Як продавали і купували, і головне, за скільки.
Відповісти
Останні новини
Скандальний екс-депутат з Волині розповів, як «копали» під Юлю Тимошенко
08 липень, 2013, 15:20