Що таке мікропозика та хто може її отримати*

Що таке мікропозика та хто може її отримати*
Як би там не було, але в наш час світом рухають гроші. Залишатися без них не можна, адже ніколи не знаєш, в який саме момент вони знадобляться. Якщо все ж трапилася така неприємна ситуація, а заощаджень у вас зовсім не залишилася, не потрібно відразу засмучуватися та в паніці шукати знайомих або рідних, у яких можна зайняти. З появою інтернету в нашому повсякденному житті навіть ця проблема знайшла своє швидке та просте рішення, а саме - мікропозики. Позики в Webbankir видаються на максимальну суму в 15 000 рублів, повернути які можна протягом 31 дня. Така послуга є досить зручною, адже весь процес, починаючи заповненням анкети й закінчуючи отриманням коштів на карту, не займе понад 15 хвилин. Це говорить про те, що такі необхідні гроші можуть з'явитися у вас у мінімальні терміни.

Що таке мікропозика

Така послуга, як мікропозика, в країнах СНД стала популярною не так давно, але останнім часом все більше людей почало звертатися у МФО (мікрофінансові організації) за допомогу. Мікропозиками називають кредити невеликих сум, які видаються на короткий термін, так би мовити "до зарплати". Через те, що термін погашення кредиту невеликий, а компаніям потрібно якось заробляти, то процентна ставка тут рахується не помісячно, а щодня. Це стимулює позичальників віддавати мікрокредити швидше.

Важливою відмінністю мікропозик від кредиту є процес його оформлення. У більшості випадків МФО, які видають позики, працюють в режимі онлайн, для отримання грошей необхідно лише зайти на сайт мікрофінансової організації, заповнити заявку та чекати її схвалення від системи. Як можна помітити, тривалої паперової тяганини, як під час оформлення кредиту, тут немає. А найчастіше з документів необхідні лише паспорт позичальника та його ІНН.

Хто може отримати мікропозику

Оскільки процедура отримання грошей тут спрощена, може здатися, що видають мікропозики далеко не всім. Але насправді будь-які верстви населення можуть отримати на свою карту необхідну суму:

• пенсіонери;
• студенти;
• тимчасово безробітні;
• люди з інвалідністю;
• люди, які мають погану кредитну історію й т.д.

Тому, якщо ви не заробляєте достатньо багато або маєте тимчасові фінансові труднощі, то у вас все одно є велика ймовірність отримання мікрокредиту.

Звичайно, є відсоток людей, які мають відмову. Більшість МФО працюють автоматично, тобто система сама обробляє дані потенційного позичальника, тому дізнатися точну причину відмови майже неможливо. Найчастіше заявка не схвалюється у випадках неправдивої інформації в заявці або ж, коли позичальникові ще не виповнилося повних 18 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: позика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.