Оцінка нерухомості в Києві*

Оцінка нерухомості в Києві*
Коли виникає питання про купівлю квартири на вторинному ринку, то люди уявляють собі привітних сусідів, гарні садочки під будинком та багато малечі. Але вторинне житло – це ще й купа можливих проблем. Тому важливо знати, що будь-якій процедурі, пов’язаній з новим житлом, має передувати оцінка нерухомості Київ.

На що потрібно звернути увагу при купівлі квартири?

Квартира на вторинному ринку може продаватись не раз, тому цей ланцюжок різних операцій може приховувати незгодних власників, дітей, незаконно виписаних, а також наявність власників, які перебувають від вартою. Всі ці моменти здатні не тільки отруїти життя, але й допомогти втратити і гроші, і квартиру. Тому обов’язково треба провести експертну оцінку нерухомості, щоб уникнути всіх можливих проблем.

Нажаль недобросовісні продавці можуть зустрітись будь-де і будь-коли. Наприклад, необхідно задуматись, якщо вам пропонують квартиру не від власника, а по довіреності. Часто трапляється так, що власник оформляє відповідні документи перед смертю, але і таких випадках спадкоємці мають право опротестувати даний документ. Та й в таких квартир часто з’являються невідомі спадкоємці, які в судовому порядку можуть забрати частину вашого житла.

Спеціалісти, які займаються оцінкою нерухомості, часто стикаються з подібними проблемами. Тому звернення у відповідні структури допоможе уникнути неприємностей. Експертна оцінка нерухомості – що це?

Оцінка нерухомості виконується в разі необхідності проведення юридичних або банківських операцій. Експерти викликаються тоді, коли необхідно оформити купівлю-продаж, оформити спадок або розділити нерухомість. При оформленні іпотеки також необхідно виконати експертну оцінку.

Експертну оцінку може замовити банківська установа, особливо якщо клієнт хоче взяти кредит під заставу майна. Часто трапляється так, що працівників «Бюро експертної оцінки» запрошують для оформлення документів для суду.

Для того, щоб виконати оцінку нерухомості, треба надати наступні документи:

• документ, що посвідчує право на власність;
• документи, що підтверджують особу власника.

Можуть виникнути ситуації, коли експертам знадобляться додаткові документи.

Як замовити експертну оцінку?

«Бюро експертної оцінки» надає послуги з оцінки не лише квартир чи іншого житлового майна, тут можна замовити оцінку будь-якої нерухомості. Для того, щоб замовити послуги, треба звернутись до спеціалістів компанії.

Звичайно, що експертів буде цікавити ваше право власності, зручний час для огляду об’єкту, а також тип нерухомості, її площа, і місце розташування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.