Плівка під карбон*

Плівка під карбон*
При виробництві автомобільних деталей досить часто використовують карбон. Слід зауважити, що це недешевий матеріал, тому була знайдена йому альтернатива – плівка з вінілу. Вона дуже добре імітує карбонову текстуру. Плівки під карбон гарно виглядають на автомобілі, значно виділяючи його серед транспортних засобів. Вони бувають різних кольорів та видів. На сайті vissbon.com.ua/karbon-3d представлено широкий асортимент плівок під карбон, включаючи 2D плівки гладкі з малюнком та 3D текстуровані плівки.

Використовуючи цей продукт можливо змінити повністю зовнішній вигляд автомобільного транспорту. Такі плівки відомі своєю стійкістю до забруднень, в тому числі і від масел та бензину. Очистити їх можливо м'якою тканиною з застосуванням миючого засобу та води. Плівку під карбон використовують не лише створення екстер'єру автомобіля, а і для інтер'єру. Окрім цього продукт підходить для обклеювання предметів побуту, меблів та деталей авто.

Вибір плівки під карбон

При виборі даного продукту треба враховувати наступне:

• вартість товару. Широкий асортимент плівок під карбон дозволяє вибрати або дешеві або дорогі варіанти, що робить цей продукт доступним для кожного споживача.
• Кольорова гама. Різноманітний вибір дозволить вибрати плівку на будь-який смак. Можливо підібрати продукт по кольору, розміру та щільністю. Окрім того вінілові плівки бувають глянцеві або матові.

Виробленням цього продукту займається багато виробників, наприклад, такі як Oracal, Orajet, 3M, Avery, KPMF і інші.

Достоїнства та недоліки плівки під карбон

Даний продукт як і всі інші товари також має свої плюси та мінуси. Вінілова плівка має значно меншу вартість, ніж карбонова. Це точно можна віднести до позитивної сторони. Обклеювати нею можливо будь-яку поверхню, починаючи з металу і закінчуючи склом. Використовуючи плівку під карбон можна не тільки прикрасити поверхню, а й приховати незначні недоліки. Окрім цього плівка захищає від вигорання, тому що не пропускає ультрафіолетові промені. Структура продукту дозволяє уникнути видимих стиків при обклеюванні поверхні.

До негативної сторони можна віднести дещо завищену вартість окремих брендів. Також слід відмітити короткий термін експлуатації вінілової плівки, а саме до 5 років. Самостійно не варто обклеювати нею поверхню, краще для цього найняти фахівця.

Використовування плівки під карбон для створення екстер'єру автомобільного засобу має більше переваг, ніж фарбування. Якісний продукт не тільки прикрасить автомобільний засіб, а й захистить його від сторонніх факторів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.