Розвінчуємо поширені міфи про китайські автомобілі*

Розвінчуємо поширені міфи про китайські автомобілі*
Ще не так давно китайські машини вважалися чимось недостойним уваги. Варто визнати, що презирливе відношення до цього транспорту часто було виправданим. Однак сьогодні змінилося багато чого – вироби автопрому КНР складають цілком достойну конкуренцію транспорту з Європи чи інших країн Азії. Розгляньмо ключові міфи, які давно перестали відповідали дійсності.

Складно знайти запчастини


Тепер усі необхідні запчастини та витратні матеріали ви можете легко знайти у спеціалізованому магазині. Наприклад, товари для Chery Amulet представлені тут – https://kitaec.ua/chery/amulet/. Вам навіть не потрібно виходити з дому, адже для замовлення достатньо зайти на сайт.

Колись пошук запчастин до китайських авто справді міг стати проблемою. А сьогодні відремонтувати машину зможе будь-який досвідчений автолюбитель навіть у власному гаражі. Магазини з запчастинами є у кожному великому місті. Вони не лише легкодоступні, а й відрізняються досить помірними цінами. Догляд за автомобілем стає відчутно дешевшим.

Погана базова комплектація


Звичайно, стандартну комплектацію китайських автомобілів не можна порівняти з американською. Але вони цілком відповідають європейському рівню. Ви можете розраховувати на кондиціонер, підігрів сидінь, автоматичні склопідйомники, подушки безпеки та інші опції. Все це робить автомобіль набагато комфортнішим та практичнішим. Виробники з КНР швидко підтягнулися до європейського рівня. Вони чудово розуміють, що для достойного конкурування з іншими компаніями без великого набору опцій просто не обійтися.

Застарілий дизайн

І це вже давно стало міфом. Щоб створити нову модель, китайські дизайнери довго вивчають іноземний досвід. Також у провідних виробників працюють цілі відділи, які займають проектуванням транспортних засобів на сучасному рівні.

Низький рівень захисту

Сучасні автомобілі з КНР виготовляються у відповідності з міжнародними стандартами безпеки. У цьому легко переконатися – результати краш-тестів є у відкритому доступі. Легко порівняти певну модель з іншими, аби зробити найбільш обдуманий вибір. Без цього китайські автомобілі просто не могли б просуватися на міжнародних ринках, де діють суворі правила щодо безпеки водія та пасажирів.

В наш час автомобіль відомого китайського бренду практично не відрізняється від аналогічних моделей з Європи. Ви можете знайти як бюджетні транспортні засоби зі скромними характеристиками, так і більш солідні варіанти для грошовитих покупців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.