Деякі волинські громади погодились співфінансувати придбання шкільних автобусів

Деякі волинські громади погодились співфінансувати придбання шкільних автобусів
У вівторок, 18 серпня, відбулась бюджетна комісія Волинської обласної ради, під час якої депутати розглянули питання щодо придбання шкільних автобусів за рахунок освітньої субвенції.

Про це повідомляють на сайті Волинської облради.

Так, з місцевих бюджетів обласному бюджету виділили субвенції у загальній сумі 1 млн 824 тис. грн, в тому числі: з бюджету Дубечненської сільської об’єднаної територіальної громади в сумі 608,0 тис. грн, з Рожищенського районного бюджету в сумі 608,0 тис. грн, з Турійського районного бюджету в сумі 608,0 тис. гривень.

За рахунок такого додаткового фінансового ресурсу збільшуються бюджетні призначення управлінню освіти і науки облдержадміністрації на придбання шкільних автобусів.

Голова обласної ради Ірина Вахович поцікавилась, яка ситуація з іншими ОТГ, які задекларували свої наміри, але наразі не передбачили коштів на співфінансування придбання шкільних автобусів.

Начальник управління освіти і науки ОДА Людмила Плахотна повідомила, що станом на 18 серпня 5 ОТГ області відмовились від співфінансування у зв’язку із невиконанням своїх бюджетів, відтак їх вилучили зі списку і замінили на інші, які готові до співфінансування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Деякі волинські громади погодились співфінансувати придбання шкільних автобусів
19 серпень, 2020, 01:21