Назвали 10 найболючіших втрат «Волині»

Назвали 10 найболючіших втрат «Волині»
У неділю, 14 липня, луцька «Волинь» зіграє перший матч в Прем'єр-лізі сезону 2013/2014 років.

Напередодні старту сезону «біло-червоні» опинилися в дуже скрутному становищі. Через фінансові негаразди команда втратила таку кількість гравців, з якої можна сформувати повноцінну команду, - пише Слово Волині.

Журналіст Максим Яблонський вибрав 10 футболістів, втрата яких найболючіша для команди.

Максим Старцев

У багатьох матчах, особливо другого кола, найкращим на полі був Максим. Старцев не раз виручав команду, витягуючи мертві удари. Але цього міжсезоння Максим перейшов в «Металург» (Запоріжжя). Сторони не узгодили фінансові питання. Старцев розповів, що гравцям запропонували наново укласти угоди, де зменшено заробітну плату на 50%. І оголосили, мовляв, хто не згоден, може залишити команду.

«Я шкодую, що він йде. Максим рівень свій підтвердив. Але зараз клуб не може домовитися з ним через фінансові питання. Його майстерність відповідає Прем’єр-лізі, і клуб задоволений співпрацею зі Старцевим», – каже головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

Валентин Ілієв

Вже 3 липня всі болгарські видання з радістю вітали свого досвідченого захисника на рідній землі.

Ілієв повернувся до ЦСКА (Софія) і зразу ж взявся тренуватись із новою командою.

Петр Занєв

Інший болгарин теж не затримався довго в Луцьку, перебрався в російську Прем’єр-лігу. З нового сезону Занєв виступатиме за пермський «Амкар».

Захисник збірної Болгарії перейшов у «Амкар» на правах вільного агента. Це означає, що «Волинь» за гравця не отримає ні копійки. Минулого сезону Занєв провів за команду з Луцька 24 матчі.

Даніель Суботич
Суботич про свій новий клуб сповістив громадськість по-європейськи. Екс-волинянин написав на своїй сторінці Facebook, що вже уклав угоду з азербайджанським клубом «Габала». Деталі поки не розголошуються.

До речі, наприкінці травня головним тренером «Габали» став екс-наставник київського «Динамо» Юрій Сьомін. Зауважимо, що в минулому сезоні у всіх змаганнях нападник провів за «Волинь» 25 матчів, в яких забив п’ять голів.

Абайомі Овонікоко

З нігерійським грузином все просто: у нього закінчилася оренда. Отже, Овонікоко без скандалів повертається у Грузію.

Там нападник виступатиме за столичну «Гагру». За «Волинь» хлопець провів 17 матчів і забив два голи.

Олександр Насонов
Не до душі, напевно, нестабільна ситуація в клубі була й 21-річному захисникові. Поки ще невідомо, де гратиме Олександр, але футболіст має твердий намір змінити клуб.

«Я хочу покинути Луцьк, уже навіть подав документи щодо розірвання контракту. Тож чекаємо рішення, ситуація у «Волині» досить непроста», – каже футболіст.

Насонов не зізнається, де гратиме в майбутньому сезоні, але запевняє, що у «Дніпро» не повернеться.

До речі, Олександр, увійшов у рейтинг «ТОП-10 найдорожчих футболістів української Прем’єр-ліги». У цій десятці зібрані найдорожчі гравці української футбольної ПЛ віком до 21 року включно. Брали до уваги всіх футболістів, незалежно від національної приналежності. Він посів десяте місце, а його вартість експерти оцінили в 700 000 євро.

Душан Савич

Найімовірніше, Савич гратиме за бухарестське «Динамо». За інформацією румунських ЗМІ, щомісяця Савич отримуватиме вісім тисяч євро плюс преміальні. Український чемпіонат 27-річний нападник залишив не без скандалу.

Гравець розірвав контракт із «Волинню» через заборгованість зарплати. У складі лучан Савич грав з зими 2012 року. За цей час він провів 32 матчі, в яких відзначився шістьма голами.

Рамон Лопес

Бразилець уклав угоду з болгарським «Левскі» на два роки. Напевно, найболючіше втрату Лопеса переживає Кварцяний.

«Це дуже погана новина. Я пам’ятаю, яким ми брали Рамона, як він починав працювати, як знайшли його. Лопес обійшовся клубу в невеликі гроші, а був час, коли за нього нам давали мільйони. А ми не продавали бразильця», – каже тренер.

Коуч вважає, що й тут не обійшлося без нечесних болгарських агентів, які задурили хлопцеві голову.

Саша Стевич
Колись в історії ФК «Волинь» напишуть: покинув клуб влітку 2013 року, бо завершився контракт, і сторони вирішили його не продовжувати. Наступна футбольна команда, яка трапиться на професійному шляху футболіста, поки невідома.

Сілвіу Ізворану
Румун вже на батьківщині, і, найімовірніше, футбольну кар’єру продовжуватиме там. Він, як і Стевич, поїхав із Луцька, повністю відпрацювавши за контрактом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава підбірка
Відповісти
А хто такий Максим Яблонский???????????????? Людина і близько не має стосунку до футболу - ні правою, ні лівою ногами, ані дупою. Давайте кожен буде складати такі "авторитетні" рейтинги )). Буде весело
Відповісти
Из этих так называемых игроков, жалко, что ушли- Старцев, Лопес, Стевич и Изворану, все остальные просто шлак.
Відповісти
Останні новини
Назвали 10 найболючіших втрат «Волині»
10 липень, 2013, 11:42