Замовити рекламу в Google*

Замовити рекламу в Google*
Останнім часом такий запит найчастіше вводять користувачі в мережі Інтернет. Це не дивно, адже саме завдяки правильно налаштованій рекламі можливо підняти в топ свою сторінку, що збільшить базу потенційних клієнтів кампанії. Замовити рекламу в Google краще в відомій фірмі, де фахівці мають високий професіоналізм.

Контекстна реклама в Україні на даний час стала досить популярним видом маркетингу. Це не дивно, адже він відрізняється високою дієвістю, зручністю та простотою.

Види реклами в Google

Найпоширенішими послугами в рекламній кампанії є:

• аудит контекстної реклами;
• налаштування контекстної реклами;
• налаштування веб-аналітики;
• налаштування таргетованої реклами;
• розробка сайту.

Скориставшись цими послугами можна досить високо підняти свою сторінку з пропонуємою продукцією, що збільшить її перегляд. Важливо не просто налаштувати рекламу, а зробити це правильно, ненав’язливо, щоб не відлякувати потенційних покупців. Тому краще довірити подібну справу фахівцям.

Аудит контекстної реклами

Ця послуга є комплексною перевіркою рекламного аккаунту Google Ads, націлена на пошук помилок та можливостей розвитку оповіщень. Замовивши її можливо детально проаналізувати:

• ключові фрази;
• оповіщення та розширення;
• ставки та бюджети;
• налаштування рекламних кампаній.

Налаштування контекстної реклами

Створення, підготовка та випуск рекламної кампанії в Google Ads і є контекстною рекламою. Ця послуга включає всі необхідні моменти для запуску ефективних оповіщень: пошук та підбір ключових входжень, складання списку мінус-слів, складання об’яв та супровід рекламної кампанії.

Замовивши послугу з налаштування контекстної реклами можливо значно повисити базу потенційних клієнтів та план продажу продукту. Також таким чином можна швидко оповіщувати користувачів про наближення знижок, акцій, що є дієвим способом реклами.

Налаштування веб-аналітики

Важливість цієї послуги рівна рекламному бюджету. Чим більше потрачено коштів, тим важливіше аналізувати результат.
Завдяки професійній веб-аналітиці можливо дізнатись скільки отримали дзвінків, замовлень, продаж, які рекламні способи найефективніші та інше.

Налаштування таргетованої реклами

Таргетована реклама в порівнянні з контекстною коштує менше, а результативність більше. Незважаючи на те, що такі оповіщення не зв’язані з пошуком товару напряму, все ж таки цей спосіб є досить дієвим. В соціальних мережах користувачам пропонується реклама за интересами.

Розробка сайту

На жаль, дуже часто саме розробка сайту перешкоджає результативності контекстної реклами. Тому, саме цьому аспекту потрібно приділити найбільше уваги. Правильно налаштований сайт повинен бути ідеальним в маркетинговому та технічному аспектах. Важливо, щоб сторінка мала простий та зручний інтерфейс. Тому краще довірити розробку сайту професіоналам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.