Луцька реміснича броварня Luchan Brothers' Brewery запрошує на відкриття*

Луцька реміснича броварня Luchan Brothers' Brewery запрошує на відкриття*
Загадкова чорна вежа, яка здіймається над мостом при виїзді на Ківерцівську, вже тривалий час розбурхує уми і уяву лучан. Яких тільки версій не було! І що це резервуар для води, щоб вимивати бурштин, і що, можливо, маяк перед аеродромом.

Журналісти не могли оминути увагою незвичну конструкцію і з'ясували, що вежа знаходиться на території, що належить підприємцю Василю Поповичу, якого лучани давно знають, як виробника Луцького квасу та інших безалкогольних напоїв (мохіто, лимонад, фантастік).

Як нам повідомили, команда «дозріла» до того, щоб «підвищити градус» і, крім квасу, варити ще й пиво. І саме загадкова пивонапірна вежа стала символом і частиною легенди новозбудованої Луцької ремісничої броварні Luchan Brothers' Brewery.

Завтра, 28 серпня, о 16 годині відбудеться офіційне відкриття пивоварні та першого фірмового магазину на вулиці Ківерцівській, 49.

Всіх гостей чекають приємні сюрпризи, драйвова музика, розіграші і, звісно, смачне «свіжовикачане» пиво. Схоже, Луцьк претендує на звання пивної столиці Волині, а лучани мають змогу долучитися до творення нової пивної історії краю. Тим більше, такої промовистої - адже LUCHAN - для лучан!

Якщо хочете бути в курсі всіх подій і новинок від бренду LUCHAN, слідкуйте за інформацією на сторінках Фейсбук та Інстаграм

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдалого старту!
Відповісти
Останні новини
Луцька реміснича броварня Luchan Brothers' Brewery запрошує на відкриття*
27 серпень, 2020, 11:22