У райлікарні на Волині відремонтували неврологічне відділення. ФОТО*

У райлікарні на Волині відремонтували неврологічне відділення. ФОТО*
У Локачинській райлікарні капітально відремонтували неврологічне відділення.

Сучасний ремонт, комфортні палати, оновлені медичні меблі, кнопки виклику медичного персоналу, відеоспостереження за тяжкохворими – саме так тепер виглядає відділення, яке відремонтували за сприяння народного депутата України Сергія Мартиняка.

На урочисте відкриття відділення завітав і головний меценат. Всього оновлення неврологічного відділення обійшлося у 560 тисяч гривень. Разом із представниками районної влади обранець народу перерізав червону стрічку, шматок якої забрав на згадку.

«Сподіваюся у мене буде таких стрічок мінімум вісім, скільки і відділень у вашій лікарні», - зауважив нардеп.

Після цього в.о. головного лікаря Владислав Магновський провів екскурсію оновленим неврологічним відділенням, у якому 9 відремонтованих палат для 28 хворих із німецькими медичними меблями, що були передані у лікарню як допомога від благодійного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор», сучасні санвузли, кімнати медсестер з домашніми умовами та затишна атмосфера.

«Сьогодні хороша подія у житті нашої лікарні. Адже це нова фаза обслуговування хворих на європейському рівні. Ми вже маємо відгуки, що умови у нашому відділенні кращі за умови в міських чи обласних лікарнях. І завдячуємо ми цим Сергію Васильовичу,який ще будучи кандидатом допомагав нам, і ставши депутатом не забуває про обіцяне. Щире дружнє вам дякую!», - зауважив Магновський.

Лікар від імені районної держадміністрації та районної лікарні вручив Сергію Мартиняку подяку за інвестиційний внесок у соціальний розвиток Локачинського району.

Завідуюча неврологічним відділенням Оксана Дешевцова приєдналася до подяки і сказала, що у таких умовах приємніше працювати.

«Сама обстановка буде покращувати ефект лікування хворих», - вважає медик.

Відремонтоване неврологічне відділення освятив отець Володимир і сказав, що призвав сюди ангела-охоронця, щоб оберігав усіх.

«Терпіння, здоров’я і Божого благословення,» - побажав священик.

Сергій Мартиняк подякував усім за хороші слова і пообіцяв,що це лише початок великої доброї справи.

«В Локачах ми сьогодні відкрили перше відремонтоване відділення, але ведуться ремонти і в інших районних лікарнях. Думаю, за 5 років моєї каденції ми відремонтуємо усю вашу лікарню. Коли потрапляєш в лікарню, чого я не бажаю нікому, то хочеться відчувати себе комфортно, по-домашньому. Це і є наше завдання. Я буду працювати так, щоб ви відчули комфорт у своєму районі,і в своєму житті», - запевнив нардеп.

Наостанок Сергій Мартиняк пообіцяв, що до кінця наступного року в Локачинську районну лікарню придбають реанімобіль, а також розпочнеться ремонт й іншого відділення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У райлікарні на Волині відремонтували неврологічне відділення. ФОТО*
10 липень, 2013, 16:49