Переваги установки автоматичних гаражних воріт бренду Alutech*

Переваги установки автоматичних гаражних воріт бренду Alutech*
Будуючи гаражні ворота, багато хто замислюється над тим, щоб придбати надійні, комфортні в експлуатації і порівняно недорогі гаражні ворота. Саме такими є секційні ворота, які мають значний ряд переваг. Так, наприклад, вони відомі своїм плавним і безшумним ходом, високою швидкістю відкривання, тривалим періодом служби і функціональністю. Крім того, оскільки на ринку представлена велика різноманітність полотен з різною зашиттям, покупці можуть підібрати виріб, здатні ідеально відповідати фасаду і екстер'єру об'єкта.

Великий вибір товарів з даної серії можна знайти в компанії «АЛЮМТРЕЙД». В її асортименті представлена продукція ТМ Алютех. Вона випустила дві серії воріт під назвою Trend і Prestige. Їх головна відмінність один від одного полягає в товщині застосованих панелей. У всіх же інших параметрах вони практично ідентичні. До деяких особливостей пропозицій з каталогу можна віднести:

• До 25 тисяч циклів використання.
• Високий рівень теплоізоляції.
• Захист від виникнення іржі.
• Наявність прихованих направляючих.
• Різні варіанти тиснення і стилізації.

Говорячи про дизайн секційних воріт, варто згадати, що в «АЛЮМТРЕЙД» можна купити ворота для гаража з п'ятьма типами гофра і в десяти колірних варіаціях. Більш того, в каталозі можна знайти вироби, виконані під дерево. Завдяки такій різноманітності кожен замовник вибере те, що буде йому до душі.

«АЛЮМТРЕЙД»: чому обирають нас?



Віддавши перевагу послугам підприємства, покупці не розчаруються в своєму виборі. Про це впевнено можна сказати тому, що в компанії працюють грамотні фахівці, які люблять свою роботи і знають, як догодити клієнтам. Саме тому майстри оперативно виконують замовлення, незалежно від їх складності, а також дозволяють замовити професійну установку систем. Виїзд замірника безкоштовний, а монтаж воріт супроводжується гарантією. Для отримання розгорнутої інформації про майбутню співпрацю можна звернутися до консультанта по телефону або завітавши до офісу підприємства.

Вартість воріт з асортименту буде прийнятною для всіх бажаючих користуватися сучасними пристроями. Утримуючи ціни на доступному рівні, компанія дає можливість облагородити своє житло, придбавши гідні полотна, які прекрасно впораються з поставленими перед ними завданнями. Вони забезпечать зручність користувачам, а також ефективний захист транспортному засобу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.