Які гаджети купити дитині шкільного віку*

Які гаджети купити дитині шкільного віку*
Навчальний рік на порозі, а це значить, що потрібно активніше готуватись до нього. На даний час вже канцтовари повинні бути зібрані та складені до ранця, новий гардероб має бути розвішаний по шафі, а що ж з гаджетами? Чи потрібні вони школяреві? Якщо та, то які саме? В інтернет-магазині МТА можна купити будь-які гаджети та багато чого іншого.

Які гаджети потрібні школяреві

І сучасному світі важко уявити дитину, яка не користується новітніми технологіями. Наразі навчання відбувається за допомогою різноманітних гаджетів. Тому, школяреві знадобиться чимало сучасних пристроїв:

• телефон як засіб зв’язку;
• електронна книжка;
• ноутбук або планшет;
• фітнес-браслет;
• блютуз-навушники.

Телефон

Мобільний пристрій – обов’язковий атрибут сучасного школяра. Малюкам молодшого шкільного віку доцільніше купувати телефони прості, а вже дітлахам середньої та старшої ланки школи потрібен смартфон. Обов’язково до нього треба купити чохол та захисне скло. Вибираючи смартфон, слід звернути увагу на:

• габарити, щоб було зручно дитині держати його в руці;
• бюджет. Не варто купувати дітям занадто дорогий пристрій, адже його можуть розбити, загубити або вкрасти;
• характеристики. Важливо підібрати смартфон, який буде відповідати віковим особливостям дитини, та не матиме всіляких наворотів, які не зовсім то і потрібні малечі.

Електронна книжка

Це досить корисний гаджет, який необхідний дитині шкільного віку. За допомогою цього пристрою можна прищепити любов до читання малечі. Електронні книжки досить компактні, вони не мають негативного пливу на зір та можуть являти собою дуже велику бібліотеку. Таким чином, можна носити значно менше підручників до школи.

Ноутбук та планшет

Один з цих пристроїв необхідний для повноцінного навчання. Дітям молодшого віку краще купити планшет, а старшокласникам – ноутбук.
Таким чином можна підготувати презентацію, доповідь, працювати з різноманітним освітніми програми.

Фітнес-браслет

Цей аксесуар потрібен дитині не для слідкування за кроками, а для керування сповіщеннями на смартфоні. Купувати фітнес-браслет доцільно дітям старшого шкільного віку. Малечі він не потрібен.

Bluetooth-навушники

Такий аксесуар також краще купувати старшокласникам. Він їм знадобиться більше, ніж малюкам. Навушники без шнурів дуже зручно використовувати, вони не заважають при пересування та не рвуться. На даний час є багато різних моделей, тому дитина може вибрати саме той аксесуар, що припаде їй до душі.

Якби не хотілось батькам відтягнути момент купівлі дітям гаджетів, але сучасні технології швидко розвиваються. Вже неможливо уявити світ без них. За допомогою гаджетів можна не тільки розважатись, але й пізнавати нове, вчитись, спілкуватись. З розумним підходом новітні технології принесуть тільки користь Вашій дитині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.