Характеристики автомобільних ваг*

Автомобільні ваги використовуються в різних галузях народного господарства, в тому числі на підприємствах промисловості, транспорту, торгівлі, сільського господарства для комерційного обліку, в сферах розповсюдження державного нагляду та контролю по автомобільних дорогах.

Комплект автомобільних ваг


До базового комплекту автомобільних ваг входить:

• вантажно-приймальна платформа;
• вимірювальні елементи;
• вантажний індикатор;
• інші комплектуючі.

Встановлюють тумби на вантажно-приймальні вмонтування тензодатчиками, на які виставляють вже саму вагову платформу. Вимірювальні елементи працюють згідно принципу перетворення сили важкості, діючої на вантажно-приймальну платформу, в електричний сигнал.

Така установка може бути виконана в наземному вигляді та в котлованом. Довжина такого пристрою буде складати від 6 до 24 метрів, а найбільша межа зважування – 100 тон.

В залежності від індивідуального замовлення можливо змінити довжину та межу зважування.

Вантажно-приймальні платформи складаються з окремих модулів, які зручно транспортувати, просто збирати в єдину конструкцію на місці експлуатації ваг. Відсутність зварних елементів дозволяє швидко з’єднати модулі між собою. Якість матеріалів та зварювальних робіт контролюється на всіх етапах виробництва.

Різновиди автомобільних платформ

Існує декілька видів конструкцій платформ автомобільних ваг:
Металева конструкція – модульні конструкції, які виготовленні виключно з нового сертифікованого металопрокату.

Залізобетонна платформа – це установка, яку заповнюють бетоном на місці встановлення ваг.

Автомобільні ваги комплектують лише надійними та високоякісними тензодатчиками від відомих виробників, що гарантує стабільну та безперебійну роботу протягом багатьох років експлуатації. Також конструкції оснащують цифровим індикатором, за допомогою якого результат можливо побачити в цифровому вигляді. Окрім цього сучасні технології дозволяють підключити ваги до персонального комп’ютера, що дозволяє аналізувати данні зважувань в спеціальній програмі та автоматизувати документообіг. Для спрощення роботи з ваговими системами та процесом зважування використовується додаткове табло.

Щодо питань придбання автомобільних ваг можна звернутись до менеджерів магазину за телефонами, які розташовані на офіційному сайті. Консультанти компанії нададуть відповіді на всі питання та допоможуть зробити правильний вибір. Можливе індивідуальне замовлення, та доставка продукції за необхідною адресою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.