Що таке лазерна епіляція*

Що таке лазерна епіляція*
Тема видалення небажаного волосся на тілі є досить актуальною, тому варто знати, що таке лазерна епіляція, розуміти її користь та можливу шкоду. Довіряючи своє тіло фахівцям, потрібно бути впевненим в їх професійності, а для цього краще звертатись до клініки з великим досвідом та позитивними відгуками. На сайті bagnet.org можна знайти інформацію про лазерну епіляцію в Києві.

Що таке лазерна епіляція

Американська організація FDA, яка є чесним та незалежним органом з оцінки безпечності найбільш затребуваних косметичних процедур та препаратів, виділяє два види епіляції:

• permanent hair reduction;
• permanent hair removal.

Лазерну епіляцію відносять до категорії permanent hair reduction. Це значить «постійне скорочення волосся». Тобто, таким чином можливо позбутись від небажаного волосяного покрову на досить довгий період часу. Найкращим варіантом вважається досягнення бажаного результату на п’ять років.

Будьте пильними, адже багато салонів намагаються залучити нових клієнтів обіцянками, що лазерна епіляція позбавить назавжди від волосяного покрову. На жаль, це не так. Популярна процедура дозволяє позбавитись від небажаного волосся на досить довгий термін, чому і користується таким попитом. В кожному випадку можливо отримати свій результат. Деяким достатньо трьох процедур для досягнення ефективності, а іншим – більше. Кількість відвідувань визначає косметолог, який в конкретному випадку оцінює стан шкіри та волосся.

Чи шкідлива лазерна епіляція

Всупереч всім міфам, лазерна епіляція не шкодить здоров’я. Хіба що в тому випадку, коли під час процедури не дотримуються головних правил гігієни, або виконують її при протипоказаннях. Коли не можна робити лазерну епіляцію:

• наявність доброякісних чи злоякісних новоутворень;
• захворювання імунної системи;
• сахарний діабет;
• вагітність;
• дерматологічні захворювання.

В таких випадках від процедури потрібно відмовитись. Лікарі вагітним жінкам категорично забороняють позбавлятись від волосся лазерним методом.

Для того, щоб впевнитись у відсутності протипоказань краще перед процедурою відвідати сімейного лікаря для консультації. Бажано самостійно зробити тест на вагітність, аби не зашкодити малюку.

Як підготуватись до лазерної епіляції

Щоб процедура пройшла вдало, та для отримання якісного результату необхідно підготуватись заздалегідь.

Вже за 10-14 днів до епіляції необхідно відмовитись від відвідування солярію та пляжу. Також бажано в цей період не приймати антибіотики тетрациклінової групи.

Протягом трьох тижнів перед процедурою потрібно відмовитись від використання інших способів депиляції, окрім бриття.
За три дні до епіляції слід уникати нанесення тоників та лосьйонів з вмістом спирту.

Важливо завжди дотримуватись складеного графіку епіляції, та не пропускати відвідувань, тоді бажаний результат буде досягнуто якнайшвидше.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: епіляція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.