Півтори тисячі байкерів встановили рекорд України. ФОТО

Півтори тисячі байкерів встановили рекорд України. ФОТО
Другий фестиваль Best City почався зі встановлення рекорду України, коли майже півтори тисячі байкерів проїхали в одній колоні.

Точкою збору був обраний фестивальний причал, де зібралися байкери з шести країн і десяти регіонів України, ‒ пишуть Коментарі.

Поки формувалася колона, діти наслідували батьків, а наречені не упустили можливості зробити фото на згадку.

У байкерському прикиді з’явилися перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колесніков. Саме вони й очолили колону.

Зробивши коло по Космічній і Запорізькому шосе, колона прибула до Свято-Троїцького кафедрального собору, де перебувають святі мощі князя Володимира. У сам собор потрапили обрані, але потім мощі були винесені надвір, де до них приклалися всі охочі.

Помолившись, байкери знову вишикувалися в колону, на чолі якої були перший віце-прем’єр і губернатор і вирушили в Новоселицю. Під час проходження нового мосту представник української Книги рекордів Гіннеса зафіксував рекорд – понад тисячу мотоциклістів в одній колоні. Колишній рекорд був встановлений у 2007 році в Дніпропетровську байк-клубом «Angels» на честь десятиліття клубу. Тоді в одній колоні проїхало 850 байкерів.

Під час встановлення рекорду були перекриті всі центральні вулиці і сам міст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Півтори тисячі байкерів встановили рекорд України. ФОТО
12 липень, 2013, 19:12