У мережі зʼявилося відео московської аварії. ВІДЕО

У мережі зʼявилося відео московської аварії. ВІДЕО
В інтернеті зʼявився відеозапис великої ДТП, що трапилася в суботу, 13 липня, в «новій Москві».

Запис, зроблений відеореєстратором випадкового свідка, вилучила поліція на місці автокатастрофи, ‒ пише Сегодня.

На кадрах видно, як автобус «ЛіАЗ» рухається по головній дорозі, коли в нього збоку на повному ходу праворуч врізається вантажна машина, буквально вилетівши напереріз. Після удару у пасажирського автобуса виявився розірваний правий борт.

При цьому водій позашляховика, що рухався за автобусом, дивом зумів уникнути аварії і в останній момент обʼїхав пошкоджений автобус. Для цього йому довелося виїхати на зустрічну смугу.

Віце-мер Москви Петро Бірюков на селекторній нараді в МНС повідомив, що водій вантажівки неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

«Автомобілем керував громадянин Вірменії, 46 років. За останній рік він шість разів піддавався адміністративному стягненню за порушення правил дорожнього руху, зараз з ним працює служба поліції, ведуться заходи щодо допиту », ‒ сказав пан Бірюков.

Тим часом, автобус, в який врізалася вантажівка, був технічно справний.

«Водієві 37 років, з 1995 року має стаж керування транспортними засобами, житель Брянська, має всі необхідні допуски для керування автобусом», ‒ повідомив віце-мер.

Нагадаємо, 13 липня близько 12:00 на території «нової Москви» рейсовий автобус, який прямував з Подольська в Курилове, зіткнувся з вантажівкою, яка перевозила щебінь. У момент аварії в автобусі перебував 41 пасажир. За останніми офіційними даними, загинули 18 людей, більше 60 постраждали; за неофіційними ‒ загиблих 20 осіб.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що вони хочуть від чєбурєка? він джигіт!
Відповісти
на відео чітко видно що вантажівка ще до удару переверталась. Він або гальмував викручуючи кермо, або в нього колесо вибухнуло. В любому випадку судячи з його швидкості і з того що він рухався по другорядній дорозі, зрозуміло що на ньому 18 трупів.
А якщо з його боку знаків на перехресті не було???? То його там вже поставили....
Відповісти
Недарма автомобілний транспорт найбільш небезпечніший, а враховуючи стан доріг, технічний стан самого транспорту, тверезості водіїв і ін. - це взагалі. І отак люди щодня ризикують, їдучи на роботу, навчання, по-справам. А куди діватись? І ці бідні люди, виходячи з дому, хіба могли подумати, що вийшли вони в останній раз... Жах.
Відповісти
Останні новини
У мережі зʼявилося відео московської аварії. ВІДЕО
14 липень, 2013, 09:31