Особливості зовнішніх жалюзі*

Особливості зовнішніх жалюзі*
Зовнішні жалюзі (або рафштори) – алюмінієві конструкції, які широко застосовуються для захисту приміщень від сонця, сторонніх поглядів, покращення звукоізоляції та теплоізоляції приміщень. Будова таких жалюзі не відрізняється від традиційних, які використовуються всередині будівлі, проте для захисту від вологи, проте вони більш міцні та надійні, не бояться впливу вологи, перепадів температур. Якщо вам потрібні зовнішні жалюзі на замовлення, звертайтесь в компанію Anrol, там доступні ціни, якісні вироби, монтаж, гарантія та сервісне обслуговування.

Види зовнішніх жалюзі

Зовнішні жалюзі поділяються на види в залежності від виду монтажу:

• накладні – прості в установці, не вимагають багато витрат на додаткові інструменти, підходять для будинків, у яких вже установлені вікна, монтаж займає мало часу та зусиль;
• скриті – монтуються в спеціально підготовлену нішу, забезпечують будинку красивий зовнішній вигляд та надійний захист, установка займає багато часу та вимагає специфічних навичок;
• вбудовані – їх монтують на стадії установки вікон, вони є надійним методом захисту від злому та незаконного проникнення у будинок.

Кожен з них має переваги, важливо вибирати той вид, який буде найзручнішим для установки в конкретному випадку. Наприклад, немає сенсу демонтувати вікна для установки скритих або вбудованих жалюзі, в такому випадку краще віддати перевагу накладним. І навпаки, якщо планується покупка нових вікон, одразу з ними можна замовити скриті чи вбудовані жалюзі, які забезпечать більш надійний захист.

Переваги зовнішніх жалюзі

Зовнішні жалюзі не залежно від їх виду мають значні переваги серед яких:

• тепловий захист приміщення в холодну пору року;
• захист від перегрівання та впливу УФ-променів влітку;
• надійність;
• зручність управління (в залежності від моделі, може бути механічне, ручне та автоматичне керування);
• простота в догляді (їх легко мити, підходить вода з неагресивним мийним засобом, пилюку можна знімати пилососом);
• надійний захист від сторонніх поглядів;
• довгий термін експлуатації та простота обслуговування;
• універсальність, можливість використовувати як в жилих будинках, так і в офісах, магазинах, закладах громадського харчування.

Більш детальну інформацію стосовно видів та особливостей зовнішніх жалюзі можна дізнатись на офіційному сайті компанії Anrol. Також є можливість поспілкуватись з менеджерами по телефону, обговорити потрібну модель виробу та оперативно зробити замовлення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фотошпалери в інтер’єрі*
16 серпень, 2020, 12:14
Меч як сувенір*
16 серпень, 2020, 12:08
Особливості зовнішніх жалюзі*
16 серпень, 2020, 11:59