Подробиці яєчного скандалу з польським президентом

Подробиці яєчного скандалу з польським президентом
Інцидент, під час якого яйцем заляпали одяг президента Польщі, трапився у Луцьку.

Броніслав Коморовський перебуває на Волині у межах візиту, присвяченого вшануванню памʼяті жертв Волинської трагедії.

Так, Українська правда з посиланням на польський телеканал TVN 24 пише про «спробу кинути» в президента яйце.

«Під час візиту президента до Луцька була спроба кинути в нього яйце. Інцидент стався після виходу президента з собору, де він взяв участь у святій месі памʼяті жертв УПА», ‒ йдеться в повідомленні.

За інформацією польських ЗМІ, зловмисник мав при собі рюкзак, на якому був напис «Свобода». Разом із тим, у волинській обласній міліції повідомили, що не мають інформації про наявність такого рюкзака у затриманого.

Видання Gazeta.ua з посиланням на прес-службу обласної міліції пише, що кривдник ‒ мешканець Запорізької області ‒ роздушив яйце на плечі Коморовського.

«Після богослужіння за душі загиблих під час Волинської трагедії президент Польщі Броніслав Коморовський вийшов поспілкуватися із людьми. До нього підійшов хлопчина і роздушив яйце у нього на плечі. Правоохоронці затримали порушника. З його слів, йому 21 рік і приїхав із Запорізької області. Наразі хлопця повезли на освідування. Буде дана оцінка його діям і прийняте рішення», ‒ повідомила Оксана Блищик, начальник сектору звʼязків із громадськістю УМВС у Волинській області.

У свою чергу IA ZIK повідомляє, що у «Свободі» відхрещуються від «яєчного» замаху на Коморовського в Луцьку. За твердженням Анатолія Вітіва, активісти «Свободи» не отримували жодних вказівок чи рекомендацій щодо різноманітних акцій під час візиту до Луцька президента Польщі Броніслава Коморовського.

«Ми не давали своїм активістам ніяких вказівок чи рекомендацій. «Свобода» не планувала і не робила ніяких заходів на Замковій площі», – заявив Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітів зі своїм Пирожиком самі розкрили, що вони причетні до цих подій, це тільки дурневі не зрозуміло. Перед самим візитом розмістити скрізь інформацію, що вони не будуть проводити ніяких акцій, потім скрізь відхрещуються і валять тепер все на ПР?! Та це просто смішно! Це справа рук "Свободи" і провокатора Вітіва!
Відповісти
а ще правда, що народні обранці Вітів та Мельник, за хвилин 5 до виходу Коморовського із костелу - покинули захід. Теж дивно дуже...
Відповісти
ти шо .ти в оцеплені стояв? чи в штатському там мяв щось..
Відповісти
про фашистів"поляк-полукровка"..чи тему змінили на папрощє..щоб не запутатись..
Відповісти
як клімчук себе величаєш..той тоже любить там потусоватись під любим приводом-європеєць..а те шо комуну будує то "локально здєсь"..приучує полішуків до увропи про яку розказують бандарєнко,каліснічєнко та ківалов..скоро вони вам оголосять що путь туда лежить через тайожний саюз..років 70 путі..розслабтесь хай сношають..
Відповісти
Останні новини
Подробиці яєчного скандалу з польським президентом
14 липень, 2013, 15:54