Норкові шуби 2020: вибираємо та доглядаємо правильно*

Норкові шуби 2020: вибираємо та доглядаємо правильно*
Незважаючи на кардинальні зрушення, що час від часу відбуваються в модній індустрії, хутро норки, як і раніше, - еталон елегантності та шику.

Кожна жінка мріє про вишукану та розкішну шубу, яка підкреслить бездоганний смак та продемонструє високий статус.

Високоякісна норка стійка до опадів, при правильному зберіганні, не втрачає первісну привабливість та слугує 10-20 років. Це хутро дозволяє модельєрам втілювати їх найсміливіші рішення.

Новітні дизайнери пропонують норкові шуби різних фасонів: від традиційних класичних моделей до найсучасніших – тому кожна леді зможе обрати свій варіант. Незважаючи на свою витонченість, хутро дуже тепле й комфортне. Головне – зуміти правильно підібрати довжину та фасон, що буде пасувати саме Вам.

Стрункі та високі жінки можуть сміливо купувати короткі та довгі фасони. Мініатюрні панночки повинні відмовитися від пишних і довгих силуетів. Кожен виріб має відповідати фігурі та приховувати її недоліки.

Якісне хутро має бути густим і красивим з підшерстям. Контактуючи з хутряним виробом, на руках не повинно залишатися волосків та пуху. Менша кількість швів на виворітній стороні говорить про те, що шуба прослугує довше.

Ціна виробу відповідає якості, тому не варто намагатися зекономити на покупці.

Ну і звичайно, обираючи таку розкіш, треба орієнтуватися на свій смак та відчуття, щоб покупка принесла максимальне задоволення!
Наш інтернет магазин пропонує купити норкову шубу високої якості по вигідним цінам. Допоможемо зробити правильний вибір, враховуючи всі Ваші побажання!

Як доглядати за хутром з норки?

Кожна власниця шуби повинна розуміти, як правильно доглядати за таким тендітним матеріалом.

Якщо бажаєте носити свою обновку якомога довше, зверніть увагу на нескладні правила догляду в домашніх умовах:

• «Вигулювати» хутро рекомендується тільки в сухі та морозні дні, не бажано на сонці.
• Якщо зненацька застала негода, треба якнайшвидше позбутися вологи і висушити виріб: повісьте його на широкі плечі за розміром та дайте змогу висохти при кімнатній температурі, не вдаючись до допоміжних засобів.
• Чистіть шубу делікатно за допомогою сухої губки або щітки. Якщо на хутро потрапила масляна або жирна пляма, посипте її тирсою, вона бруд швидко вбере в себе. Саму тирсу приберете пилососом на мінімальній швидкості.

Дотримуючись ось таких простих правил, Ваша модна шуба буде прекрасно виглядати протягом багатьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шуба
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.