Де в Домініці можуть купувати нерухомість іноземці?*

Де в Домініці можуть купувати нерухомість іноземці?*
З 2015 року в Домініці діє програма громадянства за інвестиції в нерухомість. Ви можете отримати паспорт країни, придбавши житло вартістю від $200 000. Ц доволі низький поріг входження, в порівнянні з іншими країнами Карибського басейну. Якщо ви зацікавлені цією пропозицію, скористайтеся кваліфікованою допомогою для придбання нерухомості – https://migronis-citizenship.com/blog/real-estate-in-the-caribbean-the-whole-truth-about-returns-on-investment. Однак варто врахувати, що іноземці можуть купувати лише схвалену урядом нерухомість.

Anichi Resort & Spa

Курортний спа-готель, що входить до мережі Marriott’s Autograph Collection. Розташований на одному з небагатьох пляжів острову - Picard Beach в Портсмуті. В готелі є 128 номерів з приватними басейнами, барами, спеціалізованими ресторанами, бальною залою та спа.

Адміністрація курорту бере на себе керування нерухомістю. Ви маєте право користуватися нею протягом 2 тижнів щороку.

Bois Cotlette

Один з найстаріших маєтків, збудований ще французькими колоністами у 1720-х роках. Розташований в долині, зберіг початкову архітектуру старовинних плантацій. Тут все ще вирощують каву, цукор та какао, а також виготовляють шоколад.

Cabrits Resort Kempinski

Курорт почав роботу в жовтні 2019 року. Зараз уся нерухомість тут розпродана, але ви все ще можете купувати її в інших інвесторів. Cabrits Resort Kempinski від забудовника Range Developments знаходиться на піщаних пляжах затоки Дуглас, в північно-західній частині Домініки. Цей спокійний курорт оточений національним парком Кабрітс.

Окрім громадянства Домініки, ви також отримуєте доступ до вищого рівня програми лояльності Kempinski – відомої міжнародної групи готелів класу люкс.

Jungle Bay Villas

Після схвалення заявки ви отримаєте право власності на віллу площею 400 кв.м. та земельну ділянку площею 1 200 кв.м. Розкішні вілли з видом на море повністю обслуговуються готельною адміністрацією. Щороку ви можете використовувати помешкання протягом 1 тижня. В інший час нерухомість здається в оренду, а доходи від неї діляться 50/50 між власником та готельною адміністрацією.

Sanctuary Rainforest

Після введення курорту в експлуатацією ви отримуватимете прибуток від своєї нерухомості. Власнику дозволяється перебувати на курорті протягом 7 днів у високий сезон та 14 днів у низький сезон щорічно.

Secret Bay Residences

Екологічно чистий курорт, який був визнаний найкращим бутік-готелем у світі. Вам доступна розкішна вілла з 5-зірковим обслуговуванням, пляжами, рестораном, спа та багатьма іншими опціями.

Tranquility Beach Dominica

Курорт Tranquility Beach входить в мережу готелів Curio Collection від Hilton. Тут продають апартаменти в кондомініумах з 1 чи 2 спальнями, а також студії та вілли з 1, 2 чи 3 спальнями. В набір послуг входить спа, тренажерний зал, оздоровчий центр, ресторан, басейн, сувенірний магазин та багато іншого.

Після 5 років володіння будь-якою нерухомістю, придбаною в рамках програми отримання громадянства, ви можете перепродати її іншому претенденту на паспорт Домініки. Таким чином, інвестиції цілком окупляться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.