Професійне складське обладнання від Fortis Stroy*

Професійне складське обладнання від Fortis Stroy*
Компанія Fortis Stroy пропонує комплексні рішення для облаштування складських приміщень, а також відкритих площ для зберігання товарів, техніки тощо. В асортименті представлене лише високоякісне обладнання для складу з сертифікатами якості, яке проходить усі необхідні перевірки. Фортис Строй дбає про забезпечення найкращої логістики для клієнтів, щоб забезпечити взаємовигідне співробітництво.

Чому Fortis Stroy?


Звичайно, ви можете придбати обладнання для складу й в іншому місці. Але тоді ви не отримаєте наступні переваги:

• Повноцінний асортимент товарів для забезпечення роботи складу. Каталог регулярно переглядається та оновлюється відповідно до потреб покупців.
• Висока якість обладнання. Металеві стелажі відрізняються компактністю, зручністю в транспортуванні, швидким монтажем та демонтажем. Вони здатні витримувати великі навантаження, тому оптимально підходять для зберігання різних категорій товарів.
• Швидка доставка – обладнання з каталогу завжди в наявності. Вам не доведеться довго чекати, аби розпочати роботу.
• Зручні ціни. Прямі контакти з виробниками, оптимізована логістика та ряд інших заходів дозволяють мінімізувати націнку. В результати ви можете отримати обладнання за низькими цінами, при цьому не втрачаючи у якості.
• Великий каталог б/у товарів. Ще одна гарна можливість зекономити. Таке обладнання проходить ретельну перевірку, тому за рівнем надійності та зручності в експлуатації не поступається новому.
• На усю продукцію надається гарантія. Обмін та повернення здійснюються відповідно до чинного законодавства.
• Професійний супровід на усіх етапах співробітництва – від допомоги у виборі обладнання до його встановлення та переміщення. Усі менеджери Fortis Stroy – це спеціалісти своєї справи.

Асортимент

Компанія Фортис Строй реалізовує такі групи товарів:

• Стелажі: з металевими полицями, для шин, поличні, палетні, палетно-поличні, вживані.
• Рокли, візки.
• Драбини.

Представлене поличне обладнання для офісів, житлових будинків, магазинів. Зверніться до менеджера Фортис Строй, щоб підібрати рішення для конкретних потреб.

Також компанія надає послуги по встановленню, демонтажу, транспортуванню стелажів. Здійснюється викуп обладнання, якщо воно перебуває в належному стані.

Доставка можлива по Україні транспортною компанією. Вартість розраховується індивідуально – докладнішу інформацію ви можете отримати у перевізника. В середньому з моменту оформлення замовлення до отримання товару проходить всього 2-3 дні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.