Стильний Луцьк. Портрет дня: Маргарита Зайцева

Стильний Луцьк. Портрет дня: Маргарита Зайцева
Маргарита Зайцева, 25 років, менеджер

Стиль Маргарити відрізняється від того, що було у нашій рубриці раніше. Модельне взуття на високих підборах, приталена класична сукня до колін та однотонна жіноча сумочка від Кіри Пластініної.

Взуття та сумка співзвучні у кольорі - однотонні оранжеві, елегантні, без зайвих елементів. Легка сукня вдало підходить до літньої спеки. Невисокий виріз на стегні не викликатиме дискомфорту при пересуванні.

"Найкращий для мене варіант - це купувати одяг в іншому місті. Тому, якщо вдається поїхати в Київ, Львів чи Рівне - обов'язково намагаюсь зайти в якийсь торговий центр", - каже Маргарита.

"У Києві найчастіше - це "Dream Town", у Львові - "Ашан", у Рівному - "Екватор" і "Злата плаза", - додає вона.

Маргарита пояснює: коли не має можливості кудись поїхати, шукає собі речі в "Юванті". Також купує одяг в інтернеті. Зазвичай, коли бракує часу на шопінг.

"Я зважаю на бренд, але все залежить від того, який одяг мені потрібний. Якщо спортивний, то це: Colin's, Adidas, Nike. Якщо класична річ, то це: Mango, або ж навіть якийсь маловідомий бренд".

На думку нашої сьогоднішньої героїні "Стильного Луцька", багато чого залежить від якості. Мовляв, досить часто можна знайти якісну річ не надто відомого бренду. Маргариті подобається взуття від Zara та Mario Bruni.

"Для мене важливо, щоб одяг був красивим і комфортним. Комфортним у тому плані, чи ти себе у ньому відчуваєш. Є модні речі, в яких я себе не уявляю, наприклад, штани з матнею. Вони можуть мені пасувати, але я не зручно себе в них почуватиму, бо не звикла до такого", - каже Маргарита Зайцева.

"Найбільше я люблю сукні. До того ж абсолютно різні: довгі і короткі, яскравих і тьмяних кольорів.

Настрій впливає на те, що я одягаю. Коли поганий настрій, я одягаю сукні темних кольорів, щоб бути не помітною, щоб ніхто не звертав на мене уваги. Якщо одягаю яскраву сукню, здається вже ніщо не зіпсує мені настрій", - зізнається жінка.

"Рідко ношу якісь аксесуари, хоча мені подобаються прикраси з срібла. Сьогодні на мені лише те, що потрібно носити - заручальне кільце і обручка", - каже Маргарита Зайцева.

Секрет оригінального стилю від Маргарити Зайцевої: "Жінка завжди повинна залишатись жінкою. Вона повинна бути ніжною, тендітною і загадковою. Тоді вона обов'язково буде стильною".

На фото
Взуття - Basconi, сумка - Kira Plastinina, сукня -Bershka.




Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 119
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ах, які мешти!
Відповісти
От тільки пальці з тих мештів звисають, а так, здається ,бути неповинно. По-перше - не зручно, по друге - не гарно, по-третє в таких мештах ходити пішки - прикольно, мягко кажучи, ну хіба вийти з машини, пройти кілька метрів і знову в машину. А в нас на метрових каблучищах і платформах і маршрутки доганяють, і сумки з продуктами тягають, і мамаши з колясками гуляють - смішно виглядає.
Відповісти
+100. зато як стильно...
Відповісти
думаю, що її завжди возять на машині, або ще краще - вона сама за кермом! А висота підборів, це вже діло кожного, якщо людині зручно, то чому б і ні.. і не важливо чи то на базар за продуктами, чи на офіційну зустріч! Головне комфорт, і в кожного він свій!
Відповісти
А що, хтось проти? До речі за кермом в колодищах теж не дуже зручно. Кому свої ніжки катувати шкода, а кому по базару бігати, так взувшись, комфтно, то на здоров"я, навіть сумнівів нема, що все піде на користь.
Відповісти
А що тут смішного.В мене викликає захоплення,коли спостерігаю за мамочкою-доглянутою,на підборах.Мама з маленькою дитиною-це що-вирок???Якщо мені це зручно і я впевнено себе почуваю,відчуваючи на собі захоплені погляди,то мені на тих кому смішно-всеодно,заздріть далі.А дєвушка доволі симпатична,гарно виглядає,доглянута і зі смаком все гуд.Менше звертайте уваги,які окрім випираючих пальців більше нічого у вашому образі не побачили.
Відповісти
Складається враження, що всі дівчата якісь гламурні тут і мають за що вдягатися. А у нас плачуть всі "що немає грошей" і вдягаються у секонд-хендах (тому їх так і багато у нас). Без грошей особливо і не вдягнеся. "Мажорки" всі. Хай би дали 500,00 грн і попробують вдягнутися. У нас підеш на базар, щоб вдягнутися потрібно нормальні гроші оставити. А тут всі у бренджових речах. Випливає висновок: що не по доходам всі живуть. Вот вам і проблема зарплати у конвертах.
Відповісти
Чего ноешь?
Відповісти
Плаття Bershka купивши онлайн платиш біля 200 - 300 грн + 30 грн доставка. Не треба в секонд - замовляйте по інтернету.
Відповісти
Але дівчина гарна і вдягунта "со вкусом".
Відповісти
Девушка, Вам серебро не катит, а вот золото в уши, на шею и руку подошло бы в этому образу.
Відповісти
Хто вибирав цю героїню???? Вірогідно це знайма автора статті)
Що в її стилі є оригінального??? Те, що вона перерахувала банальні бренди?... До речі, щоб ти знала Маргарита, Mario Bruni та Basconi якими ти випендрюєшся, це банальний Китай))

У відомі бренди навіть мавпа вдягнутись може і назватись іконою стилю.Хай би героїня спробувала вдягнутись не дорого, а за скромними цінами та стильно.Тоді б було цікаво читати, та заслуговувала б на повагу... а так пересічна вона пересічна перехожа на вулиці авбсолютно не заслуговуюча на увагу
Відповісти
Она не выпендривается, ее просто сфотали на улице, выбирай выражения. А одета она оооочень скромно и недорого.
Відповісти
Критик, недорого- це у вашому розумінні як???....на секонді. Напевне, ви не знаєте які зараз ціни. І що приємна гарна жінка у повсякленному житті, має одягатись як фрік??....До речі, щоб ти знав(ла) Критик, Mario Bruni та Basconi які ти називаєш брендами, це звичайні фабрики в Китаї.
Відповісти
Недорого, так це на секонді. Сама в секонді не одягаюсь, але я заглядаюсь на тих людей які можуть вибрати на секонді стильні речі. На це потрібен талант.
Чудово знаю які зараз ціни, навіть знаю як вони утворюються) І зареклася в нашому Луцьку, що небудь купляти.
І ще порада тобі Катя, купи окуляри, або читай уважнаше. Тому, що я написала "До речі, щоб ти знала Маргарита, Mario Bruni та Basconi якими ти випендрюєшся, це банальний Китай))"
Відповісти
І це правильно
Відповісти
Люди, чому Ви під кожною новиною пишите гидоту? І коментатори одні й ті ж... Не до вподоби все: і фотовиставки, і люди які одягнуті досить нормально, й навіть під новинами стосовно минулотижневої трагедії теж понаписували дурниці! Знаєте, шановний пане редакторе, візьміть на роботу модератора, який не буде пропускати на сайт усі дурні коменти. Бо на ВП навіть нормальну новину спаскудять...
Відповісти
шановний Критик, а ти скажи де в місті Луцьку можна купити не банальний китай? те,що пропонується в наших магазинах здебільшого з Китаю) вот така прикра правда)
і ні чим я не випендрююся) вдягнутись недорого і брендово можна в інтернет-магазинах,просто треба знати місця. Хто шукає - той знайде. А якщо просто сидіти і нити кожен з грошима може вдягнутись, то ще треба мати смак.Багато не треба,щоб перетворити свій образ у маскарад)
Відповісти
Шановна, не банальна та стильна Маргарито;) Можна ще Туреччини багато в нас в місті купити...ще прикріша правда нажаль))
Я знаю, що треба мати смак щоб з грошима вдягнутись) Бо можна і брендів понапялювати.
Я говорю про те, що є в твоєму стилі достойного статті та уваги???
І тим більш ніхто тут не ниє) Я висловлюю думку тільки про те, що цікавіше всім було б читати про дівчинку яка вдягається нек у бренди...ти спробуй вдягнутись не у бренди і стильно
Відповісти
Вообще ниочем... Стиль? Нет, не слышал...
Відповісти
согласна, СТИЛЕМ в том смысле, что он подразумевает, это не назовешь, но не будьте СЛИШКОМ требовательны. не сочтите дерзостью, но мне кажется, я догадываюсь, что именно Вы хотели бы увидеть. я ожидаю примерно того же самого. но "софи лорен" мы здесь не увидим).
Відповісти
)это уже немного ближе. еще далековато, но взгляд автора, по крайней мере, устремился в нужном напрвлении)).

я так себе думаю, что надо делать скидку на то, что фото все-таки не передает впечатления в полной мере. сдается мне, что в реале это выглядело действительно неплохо.
однозначно не хватает украшений. вот прям аж просятся сюда. не обязательно золото). в данном случае я бы даже отдала предпочтение бижутерии - наряд легкий, и что-то недорогое и легкое сюда отлично подошло бы. а вообще - ничего).
Відповісти
"не обязательно золото)" - но метал должен быть желтый. Там и цепь у сумки рыжая, и замок, и застежки на обуви.
Відповісти
Обвішатись металом у звичайний день - несмак. Не треба їй металу.
Відповісти
Ну якась би прикраса пригодилась.
як на мене можна браслетик чи годинничок
Відповісти
а якщо носити золотий ланцюжок з хрестиком, та обручку кожен день -це по вашому теж несмак? Що ж тоді на шнурочку носити? і обручка не сильно потрібна? Що по вашому означає обвішатись металом?
Відповісти
Я сама так само це ношу, як і ви. "Обвішатись і несмак" - коли дивишся на людину і розумієш, що з кількістю металу вже перебір. Для якоїсь екстравагантної вечірки начепити усі прикраси, які дістались у спадок від бабусі і залицяльника - як хто хоче. А носити жінці щодень браслети, перстні ледь не на кожному пальці, ланцюжки і сережки - ось що значить обвішатись металом. Питання не у металі як такому, а у його кількості.
Відповісти
Чувство меры никто еще не отменял.
Відповісти
точно так само несмак на шпильках ходити. ІМХО.
Відповісти
Зовсім ні. Якщо акуратний каблук і гарні рівні ноги - чом би ні? Без вульгарності і недоречності.
Відповісти
А що робити тим дівчатам, яких природа не нагородила гарними ногами?
Відповісти
согласна)). а также любого другого цвета, который присутствует в одежде - белый, светлокоричневый, оранжевый. здесь подойдет все.
Відповісти
А косыночка в тон к коже?
Відповісти
нет, не думаю. как я уже сказала, это легкий наряд и косынка смотрелась бы здесь неуместно.
Відповісти
Де ви в цьому Полішші знаходити людей з такими прізвищами як Шкіндер, Зайцева, Тостер?
Відповісти
Іріо, подивись як ти себе назвала, а потім щось пиши!!!!
Відповісти
Це взагалі-то псевдонім, мій нікнейм, якщо ти не зрозуміла.
Відповісти
я зрозуміла, але для чого писати про прізвища, якщо ти не зрозуміла?
Відповісти
Бо захотіла й написала? Вас так це обурили ніби я когось образила і матів кучю написала. Я навіть не сподівалася на відповідь. Просто прокоментувала, бо і справді прізвища моделей дуже не звичні як для Волині, зокрема Луцька.
Відповісти
Дуже гарна та вишукана жінка. І вдягнена стильно та жіночно!Просто у нашому місті звикли щоб одяг був непристойно коротким або ж вкритий стразами зверху до низу.
Відповісти
Дівчина акуратна, вдіта зі смаком. Гарно.
Відповісти
Красивая, стильная девушка. Платье очень красивое, легко смотрится,хорошо сидит на фигуре, обувь супер!!! Красивые , ухоженные волосы. Летящий образ - девушка ВЕСНА!!! Не очень нравится.
Відповісти
Мне очень нравится!!! там ошибка
Відповісти
Гарна, стильна лучаночка!
Відповісти
Маргарита, перша, хто посміхається.
За це тобі 5+ по п*ятибальній шкалі
Відповісти
Мені теж подобається і посмішка, і зовнішній вигляд!!!! А хто пише всяку там фігню - просто не вміє бачити в людяг, щось приємне!
Відповісти
Вміємо... просто тут стаття про стильний луцьк, а не про пиємну приятельку автора статті
Відповісти
Сперечатися про стиль - це парадоксально.
Але попередні герої мені більше довподоби. Як виглядає ця дівчинка - це попса чисто води. Гарно, акуратно, але звичайно. Думаю, що автору слід шукати креативних і оригінальних героїв!
Відповісти
Всі стилісти))))
Дівчинка гарненька, легка.. Не слухай нікого, вдівайся так як відчуваєш)
Відповісти
Уже лучше) Но я бы не сказала, что стильно, девочка просто симпатичная.
Відповісти
навіщо випускати такі статті якщо автор в моді взагалі нульовий..?
такі статті повинні випускати люди які мають смак і оцінять що стильно а що ні..
а писати про людей, які виглядають як доярки в селах і називати при цьому їх стильними нерозумно.. (вибачусь одразу перед героїнею статті)..
Відповісти
Підписують під кожним словом!!!
Відповісти
так, думка професіонала не завадила б, бо якось так - чоловічий і не дуже грунтовний погляд на "луцький стиль" чи "моду по-луцьки" - це замілко
Відповісти
заметно что она в Ашане себе одежду купляет))
Відповісти
а надо где?
Відповісти
Гарна дівчина, і смак має теж гарний... Відразу видно, що слідкує за собою. Стильно підібрааний наряд. І яка різниця які там бренди... Я думаю, що для неї не це важливо.. тим більше вона написала, що головне щоб було комфортно в одязі. З цим я з нею повністю згіда! А те що вона брюнетка, їй придає ще більшого шарму, та щей довге волосся!
А ці гадості що пишуть, (впевнена, що необізнані в красоті та стилі люди) просто заздрять природній красі!
Маргарита, так тримати, молодець!
Відповісти
так, погоджуюсь - немає різниці, які бренди, - відомі чи ні, бо стиль - це коли людина відчуває Що, з Чим і Куди одягати, ЩО до Чого пасує і тд.! Мода і Стиль - різні речі, як ви собі цього не втямите!!!
Відповісти
І чого, як тільки хтось скаже правду про те, що зарплати у більшості не "ахті", а ціни на одяг в нашому Луцьку завищені, як зрештою і на багато інших речей, всі здіймають гвалт і починається дурне "не ний", "знайди де платять багато", "бла-бла-бла". Із-за дурного випендрьожу у наших "бутіках" та "торгових центрах" і продають здебільшого "гі...но" за ціною золота.
Відповісти
цілком згідна!!!.. Просто у нас в місті немає прямих систем знижок, що діють в магазинах інших міст! І те, що ціни у нас космічні, це правда!.Ми переплачуємо в два, а то і в три рази. Але за однією річчю ти не поїдеш в інше місто, бо вийде те саме, враховуючи вартість проїзду.. А щоб освіжити гардероб, то треба мінімум 2 зарплати. Ось і приходиться купувати в нас і переплачувати.. Розумні люди наживаються на цьому)
Відповісти
І чого, як тільки хтось скаже правду про те, що зарплати у більшості не "ахті", а ціни на одяг в нашому Луцьку завищені, як зрештою і на багато інших речей, всі здіймають гвалт і починається дурне "не ний", "знайди де платять багато", "бла-бла-бла". Із-за дурного випендрьожу у наших "бутіках" та "торгових центрах" і продають здебільшого "гі...но" за ціною золота.
Відповісти
Так, особливо розчулює наявність необрізаних кінців ниток у шматках, які продають за ціною золота.
Відповісти
Звичайна така собі середньостатистична. Одежина, як і взуванці, як і сумочка - базар кишма кишить такими - що тут оригінального?
У порівнянні з попередніми портретами "0"
Відповісти
Дівчата!

Головна ваша прикраса - МОЛОДІСТЬ!
Відповісти
Увы, недолговечное украшение.
Відповісти
Скажу Вам таку річ-ВЗУТТЯ ТА СУМОЧКА В ОДИН ТОН, ЦЕ МУВІТОН))), ЦЕ ДЛЯ полішуків-шик, а в світовій практиці-це абсурд!
І стилю ніякого,проста відсутніть!Все. Зовнішні риси не характуризую, том що всі ми різні, але душа бажає кращого!
Це стилем взагалі не назвеш, Ювант рулить!
Відповісти
Взуття та сумочка в тон це класика. А абсурд - це якраз шик тих хто себе вважає дуже стильними та "продвинутими", а наспраді полішучки-полішучками.
Відповісти
ну то полішучка пише,відразу видно. класика-це різні речі..., відкрий вікіпедію!!!
Відповісти
Моветон. Пиши без помилок.
Відповісти
і ще цікаво, де у Львові є ТЦ "Ашан"? )))
піцпєц, якщо Ви за щрсь беретесь, то майте хоча б освіту відповідну у відповідному напрямку!
що за взагалі за ідеї, вибачте, але тупі!
Щоб фотографувати стиль, його треба мати, треба бути імідж сейкерм,сумінваюсь, що автор саме таким є, коли називає Кінг Кросс Леополісс АШАНОМ!!!
НАРОД, ВАМ З СЕБЕ САМИХ НЕ СМІШНО???
ПОЗОРИЩЕ!
Відповісти
підтримую тебе епт
Відповісти
Начитаються інтернету і всі, всі, всі в віртуалі круті ідміджмейкери, стилісти, психологи,економісти, доктори, бізнесмени з вуменами, світські леви з левицями. Такі розумні, всі, стільки слів "красівих" знають!
Відповісти
читати не треба, треба знати та розуміти, а читати тільки для тебе...
Відповісти
А писати з помилками, хіба не позорище?
Тобі самій не смішно?
Взуття і аксесуари в тон - це класика, консервативна класика .
А різноколірні аксесуариі взуття зараз просто в тренді, розумієш? Як штани з матнею по коліна чи кеди і плаття. В цьому сезоні носять, а через сезон забули.
Відповісти
Консервативна клсика? Чи Англія?)))
Помилки? Ну,мабуть,це все,що можна сказати людині,якщо взагалі, нема що відповісти конкретне, розумне та ерудоване!
Відповісти
саме Ашан, дорога бунтарко! а за усіма критеріями цього французького супермаркету там має бути галерея бутиків одягу, взуття та ін.!
Відповісти
просто супер і просто красавіца. А номер телефончика можливе десь роздобути?!
Відповісти
Все гаразд, але французький манікюр на ногах це фу.
Відповісти
Краще за французькі нігті може бути французький поцілунок. Чи не так панове!?!
Відповісти
А краще французького поцілунку може бути тільки французький рівень життя.
Відповісти
голандський :))))
Відповісти
Ага, голландський сир
Відповісти
Хто наркоман то видно.
Відповісти
а чому зразу наркоман? може повії, етосамоє? :))))
Відповісти
Дивлюсь на дівчат з такими довгими нігтями і думаю, як їм добре. Сама пробую відростити, але: помити посуд, підлогу, зварити борщ і поміняти дитині підгузки - ніякі нігтьові пластини, нажаль, не витримують.
Відповісти
То ж вони наклеїні ті нігті.
Відповісти
Ще жодна новина стільки коментів за пару годин не збирала. Це свідчить, що нашому народові аби дай покритикувати когось і поза очі, анонімно, образити когось.
Відповісти
Так це ж тільки +
Розвага читачам, гарний настрій.
Накрутка рекламних банерів.
Більше грошиків журналістам.
Всім добре - всі сміються, гарний день, сонечко і те радіє)
Відповісти
Свої, власні, акуратні, гарно доглянуті - шик, і не треба кігтів, як у кішки.
Штучна краса - це обман себе і навколишніх, клеєні нігті, вії, прикручене волосся, грудні імплантанти...кого обманюєм?
Відповісти
Гарна дівчинка з почуттям смаку та стилю)))
Відповісти
Гарна дівчина, вдягнута зі смаком.
Відповісти
Тетяні. "Вдіваються" в Любешові, а в Луцьку одягаються.
Відповісти
Нова рубрика на сайті
Виклика переполох.
Виясняють тут завзято –
Хто є стильним,а хто лох!
Хто престижним нині брендом
Прикриває сраку?
І посипались горохом
Коменти в атаку…
«Баба» тут оцінки ставить,
Видно той ще модельєр…
На дуель виходить Mirna
Зла як бультер’єр.
Каже «Бабі»: «Скільки можна?
Надоїла «Пріська»!
Ти б ото уже стулила
Того свого писка!»
«Баба» теж не розгубилась:
-Що це за образа?
-Ти на себе подивися,
Бач, яка зараза!
Все. Фундамент заложили.
Можна починати…
І давай вже всі і всяк,
По-різному гнати:
Зауважив VSC:
«Ей бы золотишка,

А то, как то без него,
Очень скромно слишком!»
І так далі і подібне,
Аж рябиться монітор,
Не встига вже й фільтрувати
Модератор editor!
Не забули пропісочить
Й автора «стиліста»,
Заодно ще й зачепили
Фотожурналіста…
Оце й справді «Стиль по-луцьки»,
Де присутня манія!
Кінчили за упокій!
Почали за здравія!:)

Відповісти
Ух ти! Поет.
Відповісти
Добре ж тебе надихнуло! Тобі з таким талантом треба друкувати поетичну збірку. Головне - у риму!
Відповісти
)))))))))))))))))

отлично! )))))))
Відповісти
талант
Відповісти
+100!!! пацталом)))))))))))
Відповісти
Супер! Дуже в тему!
Відповісти
Для автора рубрики. Хто би що там не писав, але якщо уже люди вірші пишуть і репортаж набирає таку кількість переглядів - це перспективно і подає надіє!
Відповісти
подає?
полішукам подає....,не більше того!
Відповісти
А ти спробуй сам стати героєм рубрики. Покажеш усім як треба вдіватись і виглядати. Думаю, дізнаєшся про себе багато цікавого!
Відповісти
ти, як переважна більшість тут, висловлюються про свої смаки. А стиль це трохи інше поняття. Звичайно можна назвати людину що ходить в шапці, чи з кофтою що стирчить з під куртки, чи в звичайний день на шпильках стильною. Але це такий само стиль як і в гопніка що штани заправляє в носкі. ІМХО.
Стиль це зовсім інше поняття.
Автори цього "проекту" мають лише смак... І бачать думку інших про це.
Але цікаво що далі :)))))
Відповісти
головне 3.14дять і багато....значить багато знайомих...а всім не догодиш...якщо завидують значить щось досягла...5 балів маргариті
Відповісти
поголовно всі завидують,тільки це й роблять....,а тим паче, сумочці кірі пластініна,яка була,як у Києві, так і у Львові ще рік назад)))
Відповісти
Для того, щоб говорити про стиль, треба побачити хоча б 10 варіантів поєднання речей... Це перше... А по-друге, хто давав право автору статті називати використані бренди? Це свідчить про низький рівень професіоналізму.........................
Відповісти
во ви крейзі
Відповісти
"приталена класична сукня до колін"- не приймає класика строкатих кольорів, надає перевагу синьо-сіро-чорним тонам та кольору слонової кістки, рідко зустрічається смужка чи клітка. Обов'язкові лаконічність, скромність, відсутність декольте та вирізів. Що стосується "елегантного взуття" елегантне іншим словом консервативне, тобто зручні човники на невеликих стійких каблуках. Прошу вибачення в автора статті! Перш ніж описувати стиль, будь ласка, прочитайте про кожен із стилів детально!!! Або запросіть стиліста, нехай разом з Вами оцінює "стильний Луцьк".
Відповісти
так тут всі "стильні" і про класику все знають))) тут вона відображене!
СЖЕЧЬ ТАКУЮ КЛАССИКУ!!!
Відповісти
Ну дуже гарні ніжки у цієї панянки. Мені якраз такі подобаються. Щоб були збиті ніжки, а от гуді чи колоди. А то якраз супер. Файні ніжки. Їх тільки обціловувати і потрібно.
Відповісти
Ти якийсь наркоман-фетішист)
Відповісти
Така насолода читати коментарі цієї рубрики))))
А особливо, коли худоба починає писати російською мовою))) Просто до сліз посміявся. Радує, що усі такі "модні", "стильні" та "грамотні".
Відповісти
Дівчина справляє приємне враження :) в цьому образі їй комфортно, виглядає добре.
Відповісти
Я так обожнюю гарних дівчат.
Відповісти
щось у ній відляккує, ніби й симпатична але...
Відповісти
Не бачу у ній нічого особливого. Одяг- звичайнийта зовсім не стильний. На таку фігуру як в цієї дівчини, це плаття не підходить і колір туфлів ну зовсім не пасує до плаття. Загалом, мені не сподобалося.
Відповісти
Маша, а на яку фігуру тоді таке плаття??? не туфлі, а босоніжки) і колір у них відповідний до плаття: в орнаменті, що на платті такий колір переплітається з пастельними відтінками)))
Маша, а ти сама собі подобаєшся?
Відповісти
Стильна брюнетка, гарна фігура, чудове літнє платтячко, яке навіює приємні спогади...
Відповісти
моя копія.майже.
Відповісти