Особливості Лего Френдс*

Особливості Лего Френдс*
Збірка конструктора є улюбленим заняттям не тільки дітей, а й багатьох дорослих. Ховаючи моє таємне бажання відволіктися від усіх побутових занять і побудувати свій власний світ, батьки починають грати з дітьми. Одним з найпопулярніших конструкторів в світі є Лего. Зараз їх існує велика кількість різних видів, стилізованих під відомі фільми, мультфільми, пам'ятки й т.д.

У суспільстві існує думка, що таке заняття, як збірка конструктора, більше підходить хлопчикам, але насправді юні леді також радо проводять свій час за цими іграми. Так, існує серія Лего Френдс, придумана спеціально для дівчат. Створивши свій маленький світ, вони можуть відчути себе справжніми дівчатами, які загоряють на пляжі, відвідують салони краси, ювелірні магазини, гірськолижні курорти, ресторани та багато іншого.

Особливості серії Лего Френдс

Кожна серія конструкторів Лего має свої особливості та відмінності. Наприклад, Лего Френдс, як уже говорилося, була випущена для дівчаток, з огляду на їхні смаки. Це не просто слова, адже компанія проводила соціологічне опитування серед 5-річних дівчаток, запитувавши, що саме їм подобається й що не подобається в конструкторах, чим би вони хотіли гратися. На базі цих досліджень, були створені ідеальні набори Лего.

Слово "Френдс" в назві серії не просто так, адже весь сюжет будується навколо 5-ти подружок: Стефані, Олівії, Еммі, Мії, Андреа. Кожна з них має свій характер і захоплення, тому маленькі принцеси зможуть відчути себе душою компанії, талановитим музикантом або іншою яскравою героїнею серії.

Про сам конструкторі варто сказати, що виготовляється він тільки з екологічного пластику, за чим на виробництві ретельно стежать. Кожна деталь Лего не має гострих кутів, тобто дитина не зможе поранитися або нанести інший збиток. Цеглинки мають яскраві кольори, що з першого погляду привертає увагу дітей.

Переваги конструктора Лего

Збираючи конструктор Лего, діти не тільки весело й цікаво проводять своє дозвілля, а й розвиваються, адже така іграшка має велику кількість своїх переваг. До основних з них можна віднести:

• розвиток дрібної моторики рук, що в свою чергу впливає на формування правильної вимови;
• розвиток логічного мислення, так як дитині потрібно зрозуміти, в якій послідовності збирати деталі;
• розвиток творчого потенціалу;
• розвиток просторового мислення;
• з одного набору дитина може скласти все, що завгодно й велику кількість разів, що говорить не тільки про тривалий термін експлуатації іграшки, а й про те, що самій дитині така розвагу не скоро набридне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.