Огляд найпопулярніших комплексів бізнес-класу від SAGA Development*

Огляд найпопулярніших комплексів бізнес-класу від SAGA Development*
Обираєте динамічне життя в серці Києва чи на узбережжі Чорного моря? Акцентуєте увагу на вишуканій інфраструктурі, якісному сервісі та приватності? Для вас важливе розташування дитячих садочків, бізнес-центрів та ресторанів неподалік від будинку? У портфелі SAGA Development є житлові та мультифункціональні комплекси, що гідні вашої уваги.

Фішки від компанії

Важливим завданням для забудовника САГА стало створення системи взаємодії, що дає змогу зводити будинки відповідно до очікувань клієнтів. Інвестори можуть брати участь у проєкті клієнтського технічного контролю. Компанія розробила SFERA living system, яка включає систему «розумний будинок», управляючу компанію ATMOSFERA і мобільний застосунок SFERA. Є можливість укладення договору за допомогою електронного цифрового підпису.

Проєкти SAGA Development, які важко оминути увагою

• CHICAGO Central House. Житловий комплекс класу «бізнес+» на вулиці Антоновича. Введено в експлуатацію влітку 2019 року. У фасад будівлі інтегровано скляний куб з мультимедійним екраном, на якому безперервно транслюється контент, що символізує ритм міста.
• WASHINGTON Concept House. Новий комплекс на вулиці Лабораторній з домашнім кінотеатром, сигарним лаунжем та надійними сейфами для зберігання винних колекцій.
• PHILADELPHIA Concept House (спільно з Perfect Group). Вишуканий клубний будинок на Печерську. Приваблює динамічним фасадом, що змінює вигляд залежно від точки огляду й освітлення.
• SAGA City Space. Поліфункціональний комплекс у серці Подолу з ексклюзивними апартаментами, ресторанами й офісними просторами.
• FRANKLIN Concept House (спільно з Perfect Group і KYIVPROEKT Development). Стильний клубний будинок у діловому центрі Києва на вулиці Олеся Гончара. Візитівка проєкту — сервіс 5*.
• EINSTEIN Concept House. Високотехнологічний будинок на вулиці Золотоустівській. Введено в експлуатацію влітку 2019 року.
• RESIDENT Concept House. Розкішний клубний будинок, розташований на Володимирській вулиці. Будівництво об’єкта виходить на фінішну пряму.
• KANDINSKY Odessa Residence (спільно з Perfect Group і Citex Development). Комплекс з апартаментами класу «бізнес+» на Французькому бульварі в Одесі.
• NEW YORK Concept House. Новий житловий комплекс, що вирізняється ефектною архітектурою в класичному нью-йоркському стилі. Введено в експлуатацію взимку 2018 року.

Ознайомитися з проєктами нерухомості, а також новинами від SAGA Development та перевагами, що доступні для клієнтів компанії, можна на офіційній вебсторінці

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Огляд найпопулярніших комплексів бізнес-класу від SAGA Development*
23 серпень, 2020, 22:55