Федецький розповів, скільки заробляють футболісти

Федецький розповів, скільки заробляють футболісти
Відомий футболіст із Луцька, колишній захисник клубів «Дніпро», «Карпати», донецького «Шахтаря» і Національної збірної України Артем Федецький розповів про те, скільки заробляють гравці.

Про це йдеться в інтерв'ю «Таблоїда Волині», передає Конкурент.

Зі слів Артема Федецького, ззовні картинка життя футболіста досить приваблива: зарплата від 50 тисяч, гарні машини. Але за цим важко передати всю працю.

«На кону стоїть увага батьків, тренера, жінок і тут треба щось приносити в жертву. Звісно, зарплата залежить від клубу, країни та самого гравця. Якщо взяти гравця мадридського «Реала» Мессі, то він має 100 тисяч євро за день, якщо взяти нашу країну, то тут по-іншому. Адже криза та війна на Сході також відбивається на зарплаті гравців. Деякі клуби збанкрутували, і у «Карпатах» незрозуміла ситуація відбувається», – розповів він.

Зараз, зазначив Артем Федецький, нормальним вважається контракт на 60-80 тисяч гривень за місяць. Хоч раніше в деяких командах такі цифри фігурували лише у валюті.

«Все залежить від роботодавця, від умов, від команди та від задач, які стоять перед цією командою. Вважаю, що хороший футболіст повинен отримувати хороші гроші – такі реалії», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Федецький реально сказав, що Мессі гравець Реала???
Відповісти
М-дааа... Який гравець - такий і Мессі у Реалі. Крапка :)))
Відповісти
А яка у лікаря має бути зарплата, не хоче сказати?
Відповісти
При чому тут лікар, давайте зараз вліземо у полеміку та будемо сперечатися, чому той стільки заробляє, а той тільки но стільки. Якщо ви уважні читач "ХХХ", то стаття не про стимул життя взагалі в Україні, а КОНКРЕТНО про футбол. А Артема Федецького як професіонала попросили сказати чи приваблива професія ПРОФЕСІОНАЛЬНОГО футболіста і скільки може заробляти талановитий футболіст, граючи у футбол. Для "ХХХ" особисто: доречі медичні працівники також по різному заробляють, наприклад хто з медперсоналу на передовій з коронавірусом по 15-25 тисяч грн. мають щомісяця, а хто ховається від людей по своїх кабінетах аби день до вечора пройшов і протирає спідницю чи штани, той ставку чи півтори буде отримувати, і все життя тільки те робити, як когось обговорювати. Працюйте краще і наполегливіше, як моя сестра працює на двох роботах-ставках медсестрою кожного дня на 07.00 год. як пішла на роботу, то тільки в 22.00 год. повертається додому і так кожного дня, один вихідний, якщо у неділю не чергує.
Відповісти
Останні новини
Федецький розповів, скільки заробляють футболісти
26 вересень, 2020, 19:41