Скандальний депутат з Волині проситиме політичного притулку

Скандальний депутат з Волині проситиме політичного притулку
Екс-депутат Волинської облради від ВО «Свобода» Олександр Вікторов має намір звертатися за політичним притулком в іншій країні.

Про це йдеться у Колонці автора на ВолиньPost.

«Ми живемо в глобальній невільницький цивілізації, де з рабовласницьких часів нічого не змінилось. Нас просто знищують, а народу так вішають локшину на вуха, що він навіть не розуміє, що живе в окупованій країні», – пише він.

«Проти нас з вами розв'язана повномасштабна війна на знищення! А цілі війни досягнуті без зброї! Одні, як от, скажімо, губернатор Клімчук, грабують та вивозять, інші – охороняють грабіжників, треті – обґрунтовують грабіж всілякими науковими теоріями – економічними та історичними, четверті, щоб люди не розібрались у тому, що відбувається, одурманюють різноманітним піаром, маніпулюючи свідомістю, п'яті – споюють «правільним півом», – продовжує свою думку колишній депутат.

«Що, можливо, хтось сумнівається, що наш губернатор чистий, як сльоза? Вони всі хапнули – і перед кожним губернатором та прокурором проблема одна: або нари, або Канари. Тому треба зрозуміти просту річ: їм в ідеалі не потрібна країна, яка могла би з них спитати за скоєне. І вони з задоволенням знищуватимуть її і всіх, хто їм заважає. А сприятиме цьому встановлена класова система: зверху – рабовласники, нижче – наглядачі і ще нижче – раби!» – написав політик.

При цьому Олександр Вікторов не зазначив, у якій країні шукатиме політичного притулку. Але на власній сторінці у Facebook виклав фото з аеропорту і вказав місце нинішнього проживання – Торонто, Канада.

Нагадаємо, нещодавно політик розповів, як «копали» під Юлію Тимошенко.

Зауважимо, Апеляційний суд Волині вирішив, що колишній депутат облради Олександр Вікторов повинен провести п'ять років у в'язниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я в шоці одна невиність ))) в тюрму його
Відповісти
Пише шо всі крадуть, а сам долари жер коли ОБОЗ до його в кабінет рвався, в тюрму.. в тюрму його...
Відповісти
А як його могли за кордон відпустити?
Відповісти
заплатиш і тебе відпустять на всі чотири сторони
Відповісти
Саша, ти правильний. Ми з тобою!
Відповісти
Ти теж хабарник?
Відповісти
Коли дивишся на те обрюзгле рило,то блювати хочеться.Який "праведний" і ні в чому не "винний".А за "свої чесно зароблені"аж в Торонто опинився.Тут не то що корупція,а наруга над вмерлими людьми.Який цинізм і наглота.Собаку в Україну повернути за будь яких обставин і по максимуму впа"яти.
Відповісти
Мо Саша і злодюжка та написав правильні речі.
Відповісти
Можна і мочанути його в Торонто...
Відповісти
Куди цей кабанюра лижі нагострив? втікає від правосуддя?
в нас звичайно судова система не найкраща але в даному випадку вона справедливо вчинила, більше того занадто гуманно поставилась до цієї свині, адже тепер від вчергове втікає, потрібно було його під арешт взяти
Відповісти
вікторов на всі 100% . А тут знову ті самі клімчуковські тролі роз3,14здились.. Чого гавкаєте , папік кістку перестане кидати - здохнете з голоду !
Відповісти
Засуджений за хабарі злочинець втік з держави не без допомоги так званих правоохоронних органів, "політик нульової рентабельності", який повинен сьогодні сидіти на нарах - і ще гавкає? В якій країні ще таке може бути? В Сомалі, в Гондурасі?.. А чому не оголошений розшук через Інтерпол на цю жирну смердоту, яка обдирала людей, що перебували у відчаї і платили останні гроші за метр землі? А сільський дядько, яки з голоду вкрав в сусіда курку і засуджений на 2 роки, може сьогодні втекти в Канаду?
Відповісти
Класні тухлі.
Відповісти
Але й рило нажер цей "правдолюб"! За копійки, що "заробляв" на померлих помчав аж у Канаду, бідолага! "Отака-то х...я, дітки!" - як казав незабутній дід Панас! І ще хтось каже, що все що Вікторов говорить - суща правда?! Схаменіться, люди добрі, чому ви виріте цьому виродку-хабарнику!
Відповісти

Походу він боєць "Свободи".

"Свобода" , ти чого кинула напризволяще такого поцріота?
Відповісти
А послухайте які правильні речі вміє говорити вбивця Онопрієнко! Висновки робімо по діяннях, а не по правильних словах цього жирного.
Відповісти
А в березні 2013 Тягнибок казав, що пишається вчинком Вікторова! Свобода б..., свобода б..., свобода.
Відповісти
Я щось не можу зрозуміти: йому образливо, що його одного засудили, а його друзі на свободі чи у "свободі"?
Відповісти
Люди! Яка тюрма, який злочинець? Його ж "пресують" з-за "політичної діяльності" в рядах "оПозиції". І політичний притулок тому просить, а наші забугорна "діаспора" у всьому підтримує його боротьбу зі "злочинним режимом"... Правда, вони то не знають, що продаж місць на цвинтарі, доходний бізнес, навіть в Торонто можна жити на "кровно зароблених"...
Відповісти
Останні новини
Скандальний депутат з Волині проситиме політичного притулку
15 липень, 2013, 15:49