Які метали використовують для виготовлення прикрас Pandora?*

Які метали використовують для виготовлення прикрас Pandora?*
Ювелірні вироби Pandora виготовляються лише з високоякісних матеріалів, у тому числі зі стерлінгового срібла та 14-каратного (585 проба) золота. В якості додаткових матеріалів використовують скло Мурано, а також дорогоцінні та напівдорогоцінні камені, натуральну шкіру, перлини. Замовити всесвітньо відомі прикраси «Пандора» з дорогоцінних металів ви можете тут – www.pbraslet.com/. В магазині представлені лише оригінальні сертифіковані вироби. Завдяки співробітництву з виробником ви отримуєте доступ не лише до низьких цін, а й до регулярних акцій зі знижками. Тож прикраси з яких металів ви отримаєте?

Срібло

Чисте срібло не годиться для виготовлення прикрас, оскільки є надто пластичним. Тому Pandora використовує сплав чистотою 92,5%. Це стерлінгове срібло 925 проби – найбільш популярний у світі ювелірний сплав цього дорогоцінного металу. В якості домішок переважно використовують мідь, яка забезпечує міцність готового виробу. Сплав зберігає колір, блиск та вагу чистого срібла, однак значно збільшує довговічність прикрас.

Для імітації природного потемніння часто застосовують процес окислення. Це робить виріб більш вінтажним та загадковим. Ще один варіант покриття – родій. Він також робить прикраси темнішими.
У прикрасах «Пандора» не використовується нікель, який може викликати алергічні реакції у деяких людей. Якщо ви маєте таку алергію, завжди уточнюйте склад виробів перед придбанням. Але клієнтам Pandora робити цього не потрібно.

Золото

Як і у випадку зі сріблом, використовується сплав 525 проби (14 каратів) жовтого кольору. Двоколірні прикраси Pandora виготовлені з жовтого чи рожевого (також 525 проби) золота, а також зі стерлінгового срібла.

Pandora Rose

Цей матеріал є унікальним та розробленим спеціально для ювелірів «Пандора». Сплав складається в основному з міді та срібла. Вироби покриті рожевим золотом, яке захищає прикраси від тьмяності та надає їм теплий блиск. Точне співвідношення компонентів, а також повний їх список компанія тримає в секреті. Одне можна сказати точно – матеріал справді дуже гарний.

Для декоративного покриття виробів з різних матеріалів найчастіше використовується емаль.

Однак не лише дорогоцінні метали роблять прикраси Pandora такими особливими. Головне – це незвичний підхід до дизайну та комбінування ювелірних виробів. Майстри «Пандора» роблять просто неповторні речі, які викликають щире захоплення. Побачивши їх, ви одразу зрозумієте, в чому полягає відмінність товарів Pandora від численних однотипних прикрас.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.