Зручний сервіс для онлайн платежів - iPay.ua*

Зручний сервіс для онлайн платежів - iPay.ua*
Оплата рахунків в інтернеті безготівковими розрахунками стає все популярнішою у всьому світі. Це зручно та швидко, не потрібно чекати своєї черги у банку, знімати готівку та переводити її через термінал, або і зовсім нести та віддавати особисто в руки. В Україні безпечна оплата за реквізитами доступна завдяки сервісу iPay.ua.

Що таке iPay

iPay.ua – це надійний перевірений сервіс, який дозволяє проводити грошові перекази, здійснювати оплату товарів та послуг в режимі онлайн. Для використання платформи потрібно всього лише мати платіжну або кредитну карту будь-якого банку з поміткою Visa і MasterCard та доступ в Інтернет.

Система iPay зручна для бізнесу. Якщо клієнти купляють товари чи послуги безпосередньо через сайт, буде зручно підключити до нього можливість оплати онлайн. Для цього потрібно залишити заявку на офіційному сайті платіжної платформи, і уже найближчим часом спеціалісти оформлять особистий кабінет для прийому оплати при покупці через кнопку «купити».

iPay.ua використовується також для:

• оплати комунальних платежів;
• щомісячної оплати податків;
• страхових операцій;
• переказів з карти на карту та з карти на рахунок підприємств та компаній;
• грошових переказів на картку будь-якого закордонного банку.

Унікальний сервіс на сьогоднішній день займає перше місце по популярності для виконання онлайн платежів. Ним користуються тисячі громадян країни, щодня кількість користувачів збільшується.

Що потрібно для оплати за реквізитами

Найчастіше фізичні особи використовують iPay.ua для оплати за реквізитами. Виконати такий платіж достатньо просто, для цього необхідно:

• бути власником картки будь-якого із українських банків з позначкою Visa або MasterCard;
• знати код отримувача (для фізичних осіб ІПН, для юридичних – ЄДРПОУ);
• знати розрахунковий рахунок IBAN (за міжнародним стандартом);
• ввести МФО банку-отримувача;
• заповнити поле «призначення платежу».

Під час виконання платежу за реквізитами буде знята комісія за операцію у розмірі 2% від суми переказу та +4 гривні. Дуже важливо врахувати цей момент та перед здійсненням операції переконатись, що на особистому рахунку є достатньо коштів для зняття комісії. Якщо їх буде недостатньо, переказ грошей не буде виконано.

Сервіс дозволяє проводити перекази на рахунок установ та компаній у діапазоні 10 – 30 000 грн одним платежем. Комісія рахується додатково та у вказану суму не входить. Після здійснення переказу на фінансовий номер мобільного приходить сповіщення про успішний переказ.

Онлайн платформа iPay – це зручне рішення для власників бізнесу та фізичних осіб. Саме завдяки їй можна виконувати фінансові операції цілодобово з будь якого куточка країни, не шукаючи термінал чи найближче відділення банку. До того ж користуватись сервісом вигідно, банки нараховують значно більшу комісію за здійснення переказів великої суми. Саме за цим сервісом майбутнє, у зручності, доступності щодня переконуються постійні та нові користувачі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.