Учасником смертельної ДТП на перехресті Гнідавська–Потебні був чоловік речниці поліції Волині

Учасником смертельної ДТП на перехресті Гнідавська–Потебні був чоловік речниці поліції Волині
Увечері 27 вересня на перехресті вулиць Гнідавська і Потебні у Луцьку сталася аварія з потерпілими, одна з яких померла у кареті швидкої медичної допомоги. За кермом одного з двох автомобілів-учасників ДТП був чоловік керівниці сектору комунікації Головного управління Нацполіції у Волинській області Ольги Бузулук Роман Бузулук.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Сама Ольга Бузулук перебувала у автомобілі на пасажирському сидінні. Утім ситуацію речниця патрульних поки не коментує, зауваживши лише, що триває слідство, яке, за її словами, буде неупередженим.

Нагадаємо, приблизно о 22:30 27 вересня трапилася ДТП за участі двох автомобілів – Volkswagen Passat та Infiniti QX 50. Роман Бузулук був за кермом останнього.

Пасажирку Volkswagen Passat забрала карета швидкої медичної допомоги, але, на жаль, під час доставлення до лікарні остання померла. Жінці було 47 років. Вона їхала у автомобілі разом зі своїм чоловіком.

За інформацією сектору комунікації поліції області, вже відомо, що один з водіїв був нетверезим. Як повідомляють джерела видання та очевидці події, йдеться про Романа Бузулука.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Слідство триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Базулук дала сісти пяному чоловіку за кермо. Геть зі служби
Відповісти
Та в нього цілий букет правопорушень і пянка і умовне!!!
Відповісти
Про який порядок говорити у місті, якщо ті хто штрафує п‘яних водіїв їздять п‘яними.
Відповісти
ТА такі інціденти на кожному кроці он нещодавно одне любешівське би...ло з родичами в керівництві поліції побило чоловіка і що ....
Відповісти
Оце так.Пяний чоловік за кермом речниці!Чи вже тиждень не "речниця",бо звільнилась..."Наколядував"на Інфініті?
Відповісти
Яка ганьба!!!! Чоловіки багатьох поліціянок їздять пяними, прикриваючись дружинами.
Відповісти
Речницю Бузулук з посади і з органів ГЕТЬ!!!! ПОЗОРИСЬКО!
Відповісти
Результати аваківської реХформи дають себе знати через смерті. Скоти.
Відповісти
А в декларації показаний тільки старенький Ніссан 1999 року випуску. Інфініті напевно бабця з пенсії купила та дала покататись. І тут корупція. Точно скоти.
Відповісти
Не посадють, не посадють, жона не дасть
Відповісти
Хай розкаже про наркотики чоловіка краще. Він ж барига, в СБУ під слідством. І про вимагання де сама ж чоловіка і кришує. Інфініті ж так і дісталася
Відповісти
Я нічому не здивуюся. Хто охороняє наш з вами спокій в середені держави від бандитів, злодіїв та хуліганів, сам стає грубим порушником, якщо не сказати про більше. Співробітниця поліції, керівниця сектору комунікацій, яка сама виходить в ефір та нам з вами розповідає про те які принципові та законослухняні працівники Волинської поліції, як вони кожного дня протидіють злочинному елементу, хуліганам, п'яницям, сама стає співучасницею ДТП зі смертельними наслідками, сидячи поряд і ще являється дружиною п'яного водія, який перебуваючи за кермом автомобіля вбиває одну людину та спричиняє тілесні ушкодження іншій. Це якраз нагадує мені 95-й квартал або фільм для курсантів ОВС, як не треба керувати автомобілем. Позор та ганьба таким поліціянтам!!!
Відповісти
Така сімейка. А сама так звана "речниця" - дуже каламутна жінка. Як у сімї, так і в роботі, так і в усьому. Дуже-дуже каламутна. Як брудна баюра.
Відповісти
Осталось изданию коменты потереть и точно лица журналистов на улице бить начнут.
Відповісти
Бузулук не місце в поліції. Негайно на вихід. Хай кається перед родиною загиблої жінки. Ганьба!
Відповісти
Хай ще покається перед батьками дітей, кому продавала наркотики. Бог все бачить. Прийшов час розплати
Відповісти
Ромі з Ольгою необхідно найняти адвоката М.О. Єфремова, пана Ельмана Пашаєва, щоб Ромчика засудили так само на 8 років позбавлення волі, як і Єфремова.
Відповісти
Олічка розкажи як в чужу сім’ю влізла! Розкажи як Ромчика відбила у дружини. Стрибнула у чуже ліжко! Думала скарб відірвала. А у нього доречі дитинка вже була. Бачиш яке життя, толі він залишив дружину з дитинкою без копійки! А зараз тебе з позором! Аліменти він хоть платив ?
Відповісти
Останні новини
Учасником смертельної ДТП на перехресті Гнідавська–Потебні був чоловік речниці поліції Волині
29 вересень, 2020, 07:55