Чохли для glo pro*

Чохли для glo pro*
На правах реклами.
Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину


Пристрої для нагрівання тютюну glo стають все більш поширеними: ці девайси нагрівають тютюн, а не спалюють його. Завдяки цьому зберігається максимум смаку, але немає ні попелу, ні диму* Для роботи пристрою необхідні спеціальні стіки**, в яких знаходиться підготовлений для нагрівання високоякісний добірний тютюн.

Управління девайсом здійснюється всього однією кнопкою, а заряду батареї вистачає приблизно до 20 сесій***. Це означає, що власники можуть використовувати пристрій досить часто, тому для його захисту можуть знадобитися додаткові аксесуари — чохли****.

Наскільки легко підібрати чохол для девайсу glo

Сьогодні виробник пропонує кілька моделей пристроїв glo, а саме hyper, pro, nano. Всі вони розрізняються за технічними характеристиками і розміром. У зв'язку з цим підбирати аксесуари рекомендується на офіційному сайті: навпроти кожного товару зазначено, для якого саме девайсу він призначений.

Чохли для glo pro, наприклад, виготовляються з трьох матеріалів — силікону, текстилю та шкіри. Кожен з них має свої власні переваги, а також кілька варіантів забарвлень.

Переваги чохлів для glo pro

Залежно від вибраного чохла, матеріал, з якого він виготовлений, буде мати певні переваги. Сьогодні виробник пропонує наступні варіанти виробів:

- Силіконові чохли для glo pro. Силікон забезпечує надійний захист від потертостей і подряпин, а також він дуже легкий і тонкий. Такий різнобарвний чохол ніяк не збільшує габарити пристрою, тому девайс glo так само звично тримати в руках, як і раніше.

- Текстильний чохол для glo pro на пластиковій основі. Такі вироби довговічні й стійкі до зносу, при цьому вони мають гарну повітропроникність. Із таким чохлом пристрій glo не буде ковзати в руках, а кілька варіантів кольорів дозволяють підібрати виріб для девайсу будь-якого кольору.

- Шкіряний чохол для glo pro на пластиковій основі. Шкіра відрізняється зносостійкістю, міцністю, еластичністю й екологічністю. Аксесуар на пластиковій основі покритий натуральною шкірою — він стане відмінним доповненням для девайсу glo моделі pro. Чохол надійно захистить пристрій від природного зносу у вигляді потертостей та інших видів фізичного впливу.

Усі чохли мають кілька варіантів забарвлення і представлені широким асортиментом відтінків. Підібрати виріб можна для пристрою з будь-яким кольором корпусу, завдяки чому девайс і чохол будуть гармонійно виглядати в парі.
https://myglo.com.ua/ru/collections/accessories

Де придбати чохли для glo pro

Знайти і підібрати чохол для девайсу ви зможете на офіційному сайті бренду— myglo.com.ua. Придбати вироби можна з доставкою по Україні, легко і швидко оформивши замовлення в розділі "Замовити онлайн".
За додатковою консультацією власники glo або потенційні клієнти можуть звертатися за контактними номерами: 0-800-50-90-80 або 8008*****.

*Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
**Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.
***За умови повністю зарядженого акумулятора і може відрізнятися залежно від поведінки споживача. При використанні в режимі Boost.
****Ця продукція призначена для використання виключно з glo.
*****Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.


Куріння шкідливе для вашого здоров'я.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.