Екстра-шик у серці Києва: 5 фактів про ЖК Signature*

Екстра-шик у серці Києва: 5 фактів про ЖК Signature*
Висотки зі скла та металу стають візитними картками сучасних мегаполісів. Вони з'являються в найпрестижніших та жвавих районах, де ідеально поєднується міська інфраструктура та екологічна безпека.

Одним з найпрестижніших комплексів такого формату у Києві, без сумніву, є жк Signature. Він будується за передовими технологіями і має одну з найоригінальніших “зовнішностей” у столиці. Але це не єдина особливість даного комплексу.

Ми виділили 5 найбільш цікавих рішень, реалізованих у цьому ЖК, які здивують навіть самих досвідчених та вимогливих до житла людей.

Стилобат та атріум

Комплекс Signature складається з трьох веж: дві по 12 поверхів та головна на 25. У центрі найвищого будинку розташований атріум – вільна зона на всю висоту будинку, яка виконує не тільки декоративну роль, але й забезпечує ефективну циркуляцію повітря у всьому приміщенні. Такий високий атріум у житловому будинку – унікальне рішення для української столиці, яке викликає подив та захоплення у всіх відвідувачів комплексу.

Ще одне цікаве рішення – стилобат на першому житловому рівні комплексу. Нижні поверхи відведені під громадську інфраструктуру, яка складається з:

- великої парковки;
- SPA-комплексу з басейном;
- магазинів і бутиків;
- приміщення під клуб мешканців.

Наявність таких громадських зон негативно позначилося б на відпочинку поблизу будинку його жителів. Інженери ж комплексу знайшли просте та ефективне рішення – реалізували стилобат та зробили на ньому професійний ландшафтний дизайн. Тут з'явилися пересувні дерева, дитяча зона, лавочки та фонтани. Мешканці не перетинаються з громадської інфраструктурою, що підвищує комфорт та приватність життя в Signature.

Оригінальне панорамне скління

У комплексі реалізовано повне панорамне скління зовнішніх стін. Використовується енергоефективний алюмінієвий профіль Schüco, який має:

- систему запобігання утворенню містків холоду;
- фірмові шарнірні термомости;
- шумоізоляційне наповнення.

У профільну систему встановлюється склопакет на 50 мм з захистом від ультрафіолету і дуже високою теплоізоляційною здатністю. Тому навіть в морозні зими в апартаментах буде тепло та затишно.

Тераси в кожній квартирі

У кожних апартаментах ЖК Signature є своя тераса. Площа варіюється від 6 квадратних метрів в найменших за площею квартирах, до 250 метрів у дворівневих апартаментах. Всі тераси мають скляні перила із загартованого скла 6 мм. Вони витримують не тільки велику механічну напругу, але й удари, тому за свою безпеку не варто турбуватися.

Закритий клуб мешканців

Купівля апартаментів в Signature дає можливість вступити в закритий клуб мешканців. Це невелике ком'юніті успішних людей, яким під силу придбати нерухомість в найпрестижнішому та зручному для життя будинку української столиці. Для спілкування та зборів мешканців відведені спеціальні приміщення, в яких можна комфортно відпочити, поговорити та обмінятися ідеями.

Апартаменти та пентхауси з вільним плануванням

В ЖК Signature на останніх двох поверхах можна придбати пентхаус. Це величезні апартаменти, які повноцінно моделюють життя в заміському будинку. З'являється два рівня, плюс можливість окремо викупити вихід на дах над своїми апартаментами.

Така пропозиція – рідкість на київському ринку нерухомості. У 2020 році є унікальна можливість стати власником ексклюзивних апартаментів за ціною від забудовника.

Заходьте на перегляд доступних квартир та підбирайте варіант для життя в серці української столиці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.