Неправильний прикус у дорослого - підступність відкладеної дії*

Неправильний прикус у дорослого - підступність відкладеної дії*
Ідеали сучасного світу настільки стрімко змінюються, що часто не встигаєш усвідомити, що саме зараз цьому світу потрібно?

• Якщо раніше «в моді» були дами, здатні виносити і народити здорову дитину, то потім їх змінили всім відомі «90-60-90»;
• Не встигли ми насолодитися своїми «90-60-90», як уже подейкують про те, що такий ідеал шкідливий і протиприродний. Потрібно збільшуватись!
• Не встигли дівчата натішитися придбаному силікону, як вже пішла хвиля за «натуральність»;
• Як тільки всі бажаючі зробили собі губки і боттокс, так тут же протилежна стать почала кричати «шукаю без Айфона і з нормальними губами!»

І так постійно - все змінюється настільки стрімко, що не встигаєш підлаштовуватися.

Але як бути тим, для кого подібні зміни не примха і не данина моді, а єдина необхідність, яка дозволить змінити життя на краще? Приклади? Будь ласка:

• Маленькі, вузькі губи - можливо, і не найстрашніше, що могло б статися з людиною, та тільки позбутися цих губ мріють всі їхні власники. Адже такі губи можуть вводити в оману щодо емоційного стану людини. І кожному перехожому, що дивиться на них, не поясниш, що це вроджена форма губ, а не прояв прихованої агресії чи незадоволення. І така уродженість накладає певний відбиток і на працевлаштування, і на особисте життя! І в даному випадку тільки пластика губ зможе допомогти - хірургічна пластика губ. І є один приємний момент у всій цій неприємній ситуації: якщо вже клієнт вирішив «лягати під ніж» і не від примхи, а від необхідності, то після операції він може отримати саме такі форму і розмір губ, які забажає. І це буде природно і натурально. І не потрібні будуть ні ін'єкції, ні філери, нічого! І ніколи!
• Вуха з гіпертрофованими розмірами або занадто неприродним положенням - їх або завжди потрібно прикривати волоссям, або шукати кардинальні шляхи вирішення - отопластика в допомогу! Адже після операції з корекції форм вух, змінюється все обличчя в цілому. Як і імідж самої людини - можна не боятися пробувати різні зачіски і стилі в одязі та аксесуарах, адже приховувати більше нічого!
• Підборіддя морського вовка у стрункої дівчини - багато хто з таких дівчат не уявляють свого майбутнього без геніопластікі - хірургічної корекції підборіддя.

І таких прикладів безліч: вилиці, вуха, губи, повіки, ніс ... Але один з найпідступніших - неправильний прикус! Багато власників неправильного прикусу самі розуміють більшу частину картини, яка відбувається з ними. Але, як показала практика, не завжди до кінця.
Наприклад, молода дівчина знала, що неправильний прикус заважає їй жити, і вона, природно, здогадувалася про те, що він може в подальшому мати наслідки:

• Зуби швидко зточуються - часті візити до стоматолога, великі витрати коштів і часу;
• Постійний і щоденний дискомфорт при пережовуванні і відкушуванні їжі;
• Через неповноцінне пережовування їжі можливі проблеми зі шлунково-кишковим трактом.

Але про те, що через неправильний прикус у неї ВЖЕ порушене правильне дихання, вона дізналася тільки після того, як була зроблена операція по виправленню прикусу - після операції вона почала повноцінно дихати носом, що до операції їй давалося дуже важко. І хто знає, від яких «сюрпризів» ця дівчина врятувала себе, зробивши ортогнатичну операцію.

Що було б у майбутньому - невідомо, але ось що вже відбулося - відомо. Дівчина з повним спокоєм і впевненістю каже: «Я ні про що не шкодую» ... А це вже говорить багато про що!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.