Металопластикові вікна: види за типом склопакета та типов відкривання стулок*

Металопластикові вікна: види за типом склопакета та типов відкривання стулок*
Заради заощадження тепла в приміщенні ми утеплюємо стіни, підлоги, стелі, ставимо автономне опалення, користуємося кондиціонером або ж обігрівачами, але все це буде малоефективним, якщо в приміщенні не стоять хороші вікна. Зараз усі переходять на металопластикові вікна, які відрізняються своєю герметичністю та високим коефіцієнтом заощадження тепла.

Якщо ви хочете поставити у себе вдома саме пластикові вікна, необхідно звертатися в хорошу компанію, якість виконаної роботи якої не буде викликати питань. Так, вироби компанії Стімекс є саме такими. На сайті https://stimex.ua/okonnie-konstruktsii/ ви можете переглянути їх асортимент і порахувати, скільки буде потрібно грошей для скління вашого приміщення. Що найприємніше, ціни на металопластикові вікна в компанії досить демократичні, тому таке задоволення не обійдеться занадто дорого.

Класифікація пластикових вікон за типом склопакета

Існує багато класифікацій, за якими розділяють пластикові вікна за видами. Однією з найбільш значущих класифікацій є тип склопакета. Вони можуть бути:

• Однокамерними.
Особливістю є те, що таке вікно має одну камеру, тобто складається з двох стекол, між якими знаходиться порожнеча. Вони пропускають холод у кімнату, тому встановлюються тільки в неопалюваних приміщеннях.
• Двокамерні.
Ці вікна мають дві камери, тобто є три рівні скла, між якими повітря. Саме цей варіант є найбільш популярним і встановлюється в житлових будинках. Всі його характеристики на порядок вищі однокамерного, але при цьому ціна практично така ж.
• Трикамерні.
Такий вид пластикового скла монтується рідко, адже багато хто вважає це недоцільним. Воно значно важче двокамерного, але при цьому рівень звукоізоляції залишається практично таким же, а вартість його на порядок вища.

Класифікація пластикових вікон за способом відкривання стулок
Саме цю класифікацію можна назвати другою за важливістю, адже стулки можуть відкриватися різними методами. Так, вікна можуть бути:

• Глухими.
Таке вікно не відкривається.
• Поворотними.
Відкриваються всередину будинку по вертикальній осі.
• Відкидними.
Відкриваються всередину будинку по горизонтальній осі, відкидаючи верхню частину стулки.
• Комбінованими.

Також їх називають поворотно-відкидними, так як вони можуть відкриватися і по горизонталі, і по вертикалі, що є досить зручним.
Всі ці види можна комбінувати між собою, ставити поруч з глухими стулками поворотні, або ж комбіновані разом з відкидними. Все залежить тільки від ваших вимог і бажань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вікна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Металопластикові вікна: види за типом склопакета та типов відкривання стулок*
01 вересень, 2020, 09:08