Як вигідно в Києві продати биту машину*

Як вигідно в Києві продати биту машину*
Якщо ви потрапили в непередбачувану халепу на дорозі і дещо понівечили свою машину – не велика біда, головне, щоб всі залишилися живі. Зрозуміло, будь-яка аварія не приносить задоволення і радості в життя, а тільки проблеми. А їх потрібно серйозно і виважено вирішувати…Ось із цього місця, як кажуть, − детальніше.

Що робити, коли сталася дорожньо-транспортна пригода

Якщо ви впевнилися у тому, що ніхто серйозно не постраждав, викликайте поліцію. А до того часу, поки приїдуть поліціяни, намагайтесь заспокоїтись і з тверезою головою огляньте місце події, щоб мати об’єктивне уявлення про механізм виникнення аварії і рівень технічних пошкоджень автомобіля, спробуйте знайти людей, які бачили ці події з боку. Це дуже важливо, адже потрібно правильно визначити чи ви потерпілий, чи винуватець. Зазначимо, що для отримання відшкодування потерпілому протягом 15 днів потрібно звернутись з набором необхідних документів у страхову компанію, в якій застрахована машина.

Тепер щодо технічних пошкоджень. Якщо ви розбили фару чи трохи пом’яли крило, після оформлення протоколу, можна заїхати на СТО і швидко це виправити. Якщо пошкодження значні, не розраховуйте, що страховка покриє вам усі фінансові витрати на ремонт. Послуги майстрів з ремонту наразі занадто дорогі, тому, якщо не маєте достатньо коштів, краще продайте машину. Якщо ви захочете зробити продаж якнайшвидше, не шукайте інших шляхів, - марно!!! Краще зверніться сюди: https://avtovykup-kiev.com/. Там вам гарантована реальна допомога у непростій ситуації.

Чому не можна швидко продати побитий автомобіль

Биті авто відштовхують потенційних покупців, навіть, якщо у них на покупку нової машини немає достатньо грошей. Адже багато хто просто не хоче вкладати гроші в ремонт, тому щоб знайти «свого» покупця, потрібно затрати багато часу. Крім цього вам прийдеться взяти в оренду інше авто і платити за неї. У такій ситуації краще скористатися послугами, які надає Автовикуп у місті Києві. Детальніше читайте про переваги такого сервісу на сайті компанії.

У таких компаніях всі угоди купівлі-продажу укладаються на законних підставах, покупець отримує довідку про те, що транспортний засіб знято з обліку. Сам договір підписується строго після того, як продавець ТЗ отримає обумовлену суму грошей на руки.

Алгоритм дій під час процесу викупу транспортного засобу

Протягом багатьох років цілеспрямованої діяльності на автомобільному ринку компанії добре оптимізували процес викупу авто: все робиться дуже швидко, без особливої метушні:

1. Клієнт телефонує в потрібну фірму і подає менеджеру такі дані:

- марка машини,
- модель, рік випуску,
- пробіг.

2. Співробітники говорять орієнтовну ціну і домовляються із власником машини про огляд транспортного засобу.

3. Оцінювач приїжджає на місце, оглядає машину при умові хорошого освітлення, робить професійну технічну оцінку і виставляє ціну.

Вартість залежить від рівня технічних пошкоджень транспортного засобу, середньої ринкової ціни на даний момент. Після досягнення обома сторонами домовленості відбувається процедура документального оформлення і отримання грошей.

Терміновий викуп битих автомобілів проводиться при наявності повного пакету документів: свідоцтва про реєстрацію ТЗ, паспорта власника, техпаспорта на машину.

Скористатись сервісом автовикупу можуть не тільки власники битого автомобіля, а і автомобіля, що знаходиться в кредиті. Можна швидко і вигідно продати старі і нові транспортні засоби, унікальні раритетні моделі, автомобілі преміального сегмента; грузовики, крани, всі види сільськогосподарської техніки (трактори, сіялки і т.ін). Співробітники компаній можуть провести процес викупу не тільки в Києві, а і в будь-якому регіоні України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.