На Волині понад 6 років судять грабіжників

На Волині понад 6 років судять грабіжників
Судова тяганина у справі щодо двох лучан, яким інкримінують участь у двох розбійних нападах на квартиру та побиття господині, триває понад 6 років.

У Рожищенському районному суді відбулися дебати у цій справі, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Досудовим слідством юнаки обвинувачуються в тому, що вони 26 травня 2006 року та 12 липня 2006 року, змовившись, проникли в квартиру та, напавши на господиню, забрали із помешкання цінності.

Спільницю юнаків, яка стояла «на чатах» і яка наступного дня продала на ринку крадений мобільний телефон, правоохоронці затримали майже одразу.

Луцький міськрайонний суд у серпні 2006 року визнав дівчину винною у вчиненні злочину. Їй дали 5 років позбавлення волі. Своє покарання вона уже відбула.

Однак, навколо двох чоловіків судові тяганини тривають і досі, попри те, що ще у 2007 році суд визнав їх винними у вчиненні злочинів та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Відтоді кілька років поспіль справа крутилась у судах різних інстанцій, однак, остаточної крапки у ній досі не поставлено. Нині вже в Рожищенському районному суді правоохоронці намагаються завершити тяганину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині понад 6 років судять грабіжників
16 липень, 2013, 12:56